Yakuza-maker opent nieuwe studio bij NetEase Games


Daarbij is eentje officiële webstek online plaatsen, waarop diverse teamleden waaronder Nagoshi zelf te zien zijn. Zo gaan zowel Yakuza-regisseur Daisuke Sato plusteken Panzer Dragoon- plusteken Jet St Radio-designer Kazuki Hoskawa aan den slag ter den ontwikkelaar.

Nagoshi Studio is eigendom van ie Chinese handel NetEase Games. Vorig schooljaar worden reeds vertrouwd dat Nagoshi na vele jaren vertrok ter Yakuza-uitgever Sega plusteken ter NetEase aan den slag zullen gaan. Den nieuwe studio gaat zichzelf uitlijnen op “games van eentje schel niveau diegene wereldwijd uit willen komen”.

Ter eentje vraaggesprek met Famitsu laat Nagoshi weten dat eentje eerste spel reeds te ontwikkeling is. Netwerk zoals den Yakuza- plusteken Judgment-games moeten ie spel eentje Japanse focus hebben. “Wij zijn Japans, plusteken wij hebben eentje Japanse studio, dus den markt diegene wij ie uitgelezene vatten is Japan.”

Nagoshi Studio


 • Battlefield 2042

  ‘EA overweegt Battlefield 2042 gedeeltelijk free-to-play te maken’ 24 januari 2022 12:01


 • Chrono Cross

  Toonkunstenaar Chrono Cross onthult volgende maand verrassend project 24 januari 2022 12:01


 • Activision Blizzard

  Werkstaking Raven Software afgelopen, vakbondsvorming te den programma 24 januari 2022 11:01


 • Rainbow Six Extraction

  Rainbow Six Extraction staat zichzelf te den weg 24 januari 2022 11:01


 • Sol Cresta

  PlatinumGames-spel Sol Cresta komt te sprokkelmaand uit 24 januari 2022 11:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader