Atari komt met game gebaseerd op arcadeklassieker Breakout


Ter ie spel willen toneelspelers – televisiekanaal zoals ter den klassieker – met ene kogeltje studeren ter levels moeren. Den spel bevatten daarbij moderne graphics plusteken diverse power-ups, mee ene soundtrack van toonkunstenaar Megan McDuffee, vooral vertrouwd wegens haar gezegend soundtrack van River City Girls.

Toneelspelers staat ene eindeloze arcademodus mee vijftig uitdagende levels te wachten. Daarbij zijn er leaderboards wegens scores met andere toneelspelers te vergelijken plusteken vermag den spel plaatselijk ter co-op gespeeld wordt. 

Breakout: Recharged komt op 10 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store plusteken den Atari VCS, ene console van Atari diegene vorig schooljaar is gelanceerd.


 • Mogelijke collectie met Gears of War-remasters ter den maak 25 januari 2022 15:01


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Respawn plusteken EA geven eerste details overheen trio nieuwe Strak Wars-games 25 januari 2022 15:01


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk weliswaar noch voordat elkander 25 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Horizon Forbidden Westelijk verstrekken meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld’ 25 januari 2022 14:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Automaat 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader