Elden Ring kan in zo'n dertig uur worden uitgespeeld


Dat laat producer Yasuhiro Kitao weten tijdens den Taipei Spel Voorstelling 2022-presentatie. Hij laat weten dat den tijdstip diegene gamers spenderen ter den spel welnu hevig gaat verschillen vanaf persoon, maar ie hoofdverhaal ter den spel schenkkan ter dertig uur wordt uitgespeeld.

Dat betekent echter noch dat toneelspelers indien zij dat willen noch veel langer kunnen spenderen ter den spel: “Ie spel is immens plus bevatten vele tientallen uren aan gameplay.” Toneelspelers kunnen daarnaast na ie uitspelen van den spel eentje verfrissend spel opstarten plus uitdagendere vijanden voorgeschoteld krijgen.

Ter den presentatie laat Kitao daarnaast zowel weten dat ie spel overheen den gehele streep minder stressvol moeten zijn ter vergelijking met andere FromSoftware-games. Dit is gedaan omdat ie spel eentje open wereld bevatten. Op dit wijze komen toneelspelers op specifieke punten ter den spelwereld uitdagingen tegen, ter positie van dat ie stressniveau continue schel ligt. Vijanden bieden echter nog steeds veel uitdaging, zoals toneelspelers gewoon zijn van andere FromSoftware-games.

Tijdens den Tapei-presentatie worden zowel gemeld dat den ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd. Den spel komt op 25 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.


 • New Tales

  Verspiller New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen 25 januari 2022 09:01


 • Twaalfde Apex Legends-seizoen begint op 8 schrikkelmaand 25 januari 2022 08:01


 • Zelda Ocarina of Time

  Ventilatoren zijn haast klaar met pc-versie Zelda: Ocarina of Time 25 januari 2022 08:01


 • Pokémon Legends Arceus

  Ene overzichtstrailer van Pokémon Legends: Arceus 25 januari 2022 08:01


 • Ahamkala

  Makers Lade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader