'Horizon Forbidden West geeft meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld'


Dat blijkt uit den allereerste hands-on preview van den spel diegene voordien vandaag live is getogen op IGN. “Den gevechten zijn complexer, ie verkennen voelt vrijer plus den wereld zit vol met fascinerend leven (zowel gerobotiseerd indien menselijk).”

Den vrijere verkenning komt onder andere omdat toneelspelers nu meer kunnen stijging ter den spelwereld. Vanwege tijdens ie stijging den Focus-ping van Aloy te gewoontes, zijn allerlei vooraf geplande routes te zien, waardoor toneelspelers noch snel verdwaald treffen ter den omstreken.

Daarbij wordt zowel den Pullcaster bejubeld. Dit accessoire doet voorkomendheid indien eentje soort grijphaak, waarmee Aloy gemakkelijker op moeilijk bereikbare plekken vermag komen. Te combinatie met den Shieldwing, waarmee Aloy wegens den lucht vermag zweven, moeten dat voordat vrijere verkenning van den spelwereld zorgen.

Te den preview is men zowel positief overheen den gevechten ter den spel. Toneelspelers kunnen zowel hier Focus gewoontes, ditmaal wegens tussen verschillende lichaamsdelen van vijanden te schakelen plus zo te zien watten er beschadigd vermag wordt. Daarbij bevatten den spel zes uitgebreide skill trees wegens uit te werken, waarbij den verschillende outfits van Aloy strak verbonden zijn aan dit skill trees.

Horizon Forbidden Westelijk komt op 18 sprokkelmaand uit op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Te den spel verkennen toneelspelers eentje verrassend streek aan den westkust van den Verenigde Staten. Ie spel wordt televisiekanaal indien ie eerste stukje ontwikkeld wegens ie Amsterdamse Guerrilla Games. 

Horizon Forbidden West


 • Mogelijke collectie met Gears of War-remasters ter den maak 25 januari 2022 15:01


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Respawn plus EA geven eerste details overheen trio nieuwe Strak Wars-games 25 januari 2022 15:01


 • Breakout: Recharged

  Atari komt met spel gebaseerd op arcadeklassieker Breakout 25 januari 2022 15:01


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk weliswaar noch voordat mekaar 25 januari 2022 15:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Automaat 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader