Horrorgame Madison verschijnt dit jaar ook op consoles


Dat heeft ontwikkelaar Bloodious Games – voorheen vertrouwd indien Nosebleed Games – permitteren weten. Er wordt noch gemeld op welke consoles ie spel specifiek uitkomt. Zowel is er nog geen precieze releasedatum gegeven. Welnu is verhelderend dat ie spel zowel lijfelijk indien digitaal verschijnt.

Den pc-versie van Madison had werkelijk alreeds op 7 januari willen verschijnen op Steam plusteken GOG, maar worden uitgesteld wegens problemen met den naam van den ontwikkelaar. Ene andere onafhankelijke ontwikkelaar zullen problemen hebben met den naam Nosebleed Games – vandaar den naamswijziging. Ene nieuwe releasedatum voordat den pc-versie is zowel nog noch vertrouwd.

Madison is ene psychologische horrorgame waarin toneelspelers Luca gezaghebben, diegene den martelingen van den demon Madison moeten zien te overvallen. Toneelspelers hebben ene camera waarmee zij polaroidfoto’s kunnen maken wegens zo puzzels op te lossen plusteken meer te kunnen zien dan met ie blote oog. Den eerste beeldhouwwerken van den spel zijn regelmatig vergelijken met P.T., den onderbrak Hideo Kojima ontwikkelde demo van ie nooit uitgekomen Silent Hills.

Hieronder is ene vroeger verschenen teaser van Madison te zien.


 • uncharted

  Stunts ter Uncharted-film waren den moeilijkste uit Tom Nederlands carrière 25 januari 2022 11:01


 • Sea of Thieves

  Zonderling toont donderdag ‘ie grootste klas totdat dusver’ van Sea of Thieves 25 januari 2022 11:01


 • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Nieuwe trailer van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 25 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Toneelspelers kunnen savefiles kopiëren zoals Uncharted-collectie 25 januari 2022 11:01


 • New Tales

  Uitgeverij New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen 25 januari 2022 09:01

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader