Mogelijke collectie met Gears of War-remasters in de maak


Verslaggever Nick Baker meldde ter ene recente overdracht van den Xbox Era-podcast dat “ene Microsoft-franchise den Master Chief Collection-behandeling krijgt”. Hij heeft ie specifiek overheen meerdere games diegene van ene remaster voorzien wordt plusteken ter ene gedichtenverzameling wordt uitgebracht.

Baker gaf noch prijs wegens welke franchise ie zullen kunnen gaan. The Verge-redacteur Tom Warren reageerde op Twitter echter met den Engelse uitdrukking “the gears are really turning on this rumor”, waarmee hij lijkt te hinten zoals den potentie dat ie wegens Gears of War gaat.

Vooralsnog is ene collectie rondom den Gears-franchise noch officieel aangekondigd. Er zijn vijf hoofdgames ter den Gears-reeks vacant, evenals den spin-offs Judgment plusteken Tactics.

Waar den eerste Gears of War-games onderbrak Epic werden ontwikkeld, richt den Microsoft-studio The Coalition zichzelf tegenwoordig op den franchise. Vorig schooljaar worden bekendgemaakt dat den studio aan ie repeteren is met den Unreal Engine 5. Er gingen waarna zowel geruchten dat den ontwikkelaar aan ene compleet nieuwe IP zullen werken.


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Respawn plusteken EA geven eerste details overheen trio nieuwe Strak Wars-games 25 januari 2022 15:01


 • Breakout: Recharged

  Atari komt met spel gebaseerd op arcadeklassieker Breakout 25 januari 2022 15:01


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk weliswaar noch voordat jawel 25 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Horizon Forbidden Westelijk schenken meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld’ 25 januari 2022 14:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Automaat 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader