Rare toont donderdag 'het grootste jaar tot dusver' van Sea of Thieves


Den livestream wordt donderdag wegens 19:00 uur Nederlandse tijdstip uitgezonden. Watten toneelspelers dit schooljaar precies te den spel kunnen exporteren is vooralsnog noch vertrouwd. 

Ter eentje nieuwe video waarin den livestream wordt gepromoot zijn welnu watten hints te vinden. Zo is te zien hoe den Golden Sands-outpost te duigen ligt. Zowel wordt er eentje spookachtig beeld op ie zandstrand getoond, honingdrank eentje stenen fort plusteken ie mogelijke silhouet van eentje verrassend personage te den vorm van Belle, den Legend of the Deep.

Vorig schooljaar gaf Zonderling zowel reeds aan dat 2021 ie grootste schooljaar van den spel totdat dusver ging wordt. Waarna verschenen onder andere eentje crossover met Pirates of the Caribbean plusteken den potentie wegens den wereld onder ie zeeoppervlak te verkennen. 

Sea of Thieves zit op dit uur te diens vijfde seizoen. Zonderling houdt op 30 januari daarnaast eentje eerste Community Day, vol met in-game beloningen plusteken Twitch-beloningen. Overheen ie zesde seizoen is nog niets vertrouwd, maar daarheen komt donderdag mogelijk verandering te.


 • Madison

  Horrorgame Madison verschijnt dit schooljaar zowel op consoles 25 januari 2022 11:01


 • uncharted

  Stunts te Uncharted-film waren den moeilijkste uit Tom Nederlands carrière 25 januari 2022 11:01


 • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Nieuwe trailer van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 25 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Toneelspelers kunnen savefiles kopiëren zoals Uncharted-collectie 25 januari 2022 11:01


 • New Tales

  Uitgeverij New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen 25 januari 2022 09:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader