Respawn en EA geven eerste details over drie nieuwe Star Wars-games


Dat gebeurde via eentje wetsartikel op den webstek van uitgeverij Electronic Medicus. Allereerst werkt den maker van Strak Wars Jedi: Fallen Order aan eentje voortzetting op diegene spel. Regisseur Stig Asmussen staat wederom aan ie stuurroer.

Voorts wordt gewerkt aan eentje first-person shooter ter ie Strak Wars-universum. Ie wasgoed alhoewel vertrouwd dat Respawn aan eentje nieuwe shooter werkt, maar nu is vertrouwd dat ie wegens eentje Strak Wars-game gaat. Diegene spel wordt geregisseerd onderbrak Peter Hirschmann, diegene eentje lange geschiedenis met den Strak Wars-franchise heeft.

Totdat slot werkt Respawn aan eentje strategiegame gebaseerd op Strak Wars. Diegene spel wordt ter samenwerkingsverband met den schrede opgerichte studio Bit Reactor ontwikkeld, dat bestaat uit voormalige ontwikkelaars van den Xcom-reeks. Bit Reactor is den leidende studio tijdens den ontwikkeling van ie spel.

Verdere details zijn er nog noch, buiten dat den ontwikkeling van dit trio games alhoewel van start is getogen. Via Respawn Careers wordt er zoals nieuwe werknemers gezocht diegene aan dit spellen kunnen werken.


 • Breakout: Recharged

  Atari komt met spel gebaseerd op arcadeklassieker Breakout 25 januari 2022 15:01


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia krijgt overname van Arm mogelijk weliswaar noch voordat elkander 25 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Horizon Forbidden Westelijk geven meer vrijheid tijdens verkennen spelwereld’ 25 januari 2022 14:01


 • Grand Theft Auto 5

  Modder maakt Grand Theft Automaat 5 speelbaar op Spel Boy 25 januari 2022 14:01


 • Madison

  Horrorgame Madison verschijnt dit klas zowel op consoles 25 januari 2022 11:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader