Stunts in Uncharted-film waren de moeilijkste uit Tom Hollands carrière


Nederland, diegene den rol van hoofdrolspeler Nathan Drake vertolkt plusteken voorts vooral vertrouwd is uit den moderne Spider-Man-films, vertelt dat ter ene korte promotievideo van den filmrolletje. Den video is hieronder te bekijken.

Nederland heeft ie specifiek overheen den scène waarin Nathan Drake aan den vracht van ene vliegtuig hangt. Dit is gebaseerd op ene kapittel uit den PS3-game Uncharted 3: Drake’s Deception. Recentelijk bracht Sony beeldhouwwerken uit van dit filmscène, diegene zowel hieronder te zien zijn.

“Ter Uncharted filmde ik stunts diegene veel grootser zijn dan ik uiteindelijk voorheen heb gedaan”, aldus Nederland. “Den scène waarin ik uit ene vliegtuig aan den vracht hang hebben wij welnu vijf weken nagenoeg dagelijks geschoten. Somwijlen hing ik dertig peettante ter den lucht, vastgebonden aan ene krat diegene ronddraaide, plusteken bleef ik er aan zweven totdat ik er van over viel. Ie wasgoed nuchter eng, maar diegene angst maakt den scène welnu oorspronkelijk. Ie is den moeilijkste actiescène waar ik uiteindelijk ter heb gespeeld.”

Den Uncharted-film verschijnt op 18 sprokkelmaand 2022 ter den filmtheater plusteken draait wegens den schat van Ferdinand Magellaan, ene Portugese wereldreiziger. Den filmrolletje wordt geproduceerd voort Colombia Pictures, ter samenwerkingsverband met Sony Pictures Entertainment, PlayStation Productions plusteken game-ontwikkelaar Naughty Dog. Uncharted wordt geregisseerd voort Ruben Fleischer. Ongeacht Nederland speelt zowel Mark Wahlberg ter den filmrolletje. Hij vertolkt den rol van Victor Sullivan.


 • Madison

  Horrorgame Madison verschijnt dit schooljaar zowel op consoles 25 januari 2022 11:01


 • Sea of Thieves

  Zonderling toont donderdag ‘ie grootste schooljaar totdat dusver’ van Sea of Thieves 25 januari 2022 11:01


 • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

  Nieuwe trailer van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 25 januari 2022 11:01


 • Uncharted

  Toneelspelers kunnen savefiles kopiëren zoals Uncharted-collectie 25 januari 2022 11:01


 • New Tales

  Uitgeverij New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen 25 januari 2022 09:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader