Twaalfde Apex Legends-seizoen begint op 8 februari


Ie twaalfde seizoen heet Defiance plusteken introduceert ene nieuwe Legend te den vorm van Mad Maggie. Zij schittert zowel te onderstaande trailer. Dit leidster van Outlands-slechteriken is bevriend met den te ie achtste seizoen verschenen Fuse. Haar abilities zijn nog noch aangekondigd.

Den schrijfmap Olympus krijgt met ie twaalfde seizoen zowel ene update, nu is nog noch beroemd watten den wendingen precies omvat. Voorts wordt er ene nieuwe tijdelijke gamemodus genaamd Control toegevoegd. Ter dit Domination-achtige modus vechten twee teams van negen toneelspelers voordat controlepunten plusteken zijn er oneindige respawns.

Totdat slot laat Respawn Entertainment weten dat mensen diegene den spel tijdens den eerste drietal weken van ie nieuwe seizoen spelen, moeiteloos beloningen ontgrendelen. Dit wegens te vieren dat Apex Legends drietal klas bestaat.

Apex Legends: Defiance is vanaf 8 sprokkelmaand vacant op den PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch plusteken pc. 


 • New Tales

  Verspiller New Tales bestaat uit voormalige Activision Blizzard-mensen 25 januari 2022 09:01


 • Elden Ring

  Elden Stadionring vermag te dertig uur wordt uitgespeeld 25 januari 2022 08:01


 • Zelda Ocarina of Time

  Ventilatoren zijn nagenoeg klaar met pc-versie Zelda: Ocarina of Time 25 januari 2022 08:01


 • Pokémon Legends Arceus

  Ene overzichtstrailer van Pokémon Legends: Arceus 25 januari 2022 08:01


 • Ahamkala

  Makers Schuiflade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader