Verspilde XP-boosts in Halo Infinite worden niet vergoed


Ie probleem zit hem te toneelspelers diegene eentje (betaalde) XP-boost hebben ingezet plus kort daarna serverproblemen ervaarden, waardoor den XP-boost te feite verspild is. Eentje tijdelijke XP-boost is namelijk noch gebaseerd op speeltijd, maar gaat te zodra iemand hem inschakelt – ongeacht of den spel vervolgens gespeeld wordt of noch.

Op Reddit deelde iemand eentje oplossing dat den persoon heeft ontvangen van den klantenservice achter den spel. Daaruit blijkt dat er geen vervanging voordat den verspilde XP-boost wordt gegeven. Welnu wordt benadrukt dat den servers van Halo Infinite weer zoals behorend werken. Ie zullen dus veilig willen zijn wegens den XP-boost weer te gewoontes.

Toneelspelers zijn logischerwijs noch opgewekt met dit oplossing. Den algemene trend is dan zowel dat den methode waarop XP-boosts werken gewendraken zullen willen wordt. Wanneer XP-boosts enig opkomen tijdens ie spelen van potjes, zullen dit probleem zichzelf noch voordoen.


 • Ahamkala

  Makers Lade-Mulana kondigen nieuwe spel Ahamkala aan 24 januari 2022 15:01


 • Elden Ring

  Ontwikkeling van Elden Stadionring is gecompleteerd 24 januari 2022 15:01


 • Kirby

  Mogelijke nieuwe Kirby-game te den maak voordat Switch 24 januari 2022 15:01


 • Fortnite

  League of Legends-personage Vi nu vacant te Fortnite 24 januari 2022 14:01


 • Watch Dogs Legion

  Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer te den maak 24 januari 2022 14:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader