Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP


Den spel is ter ontwikkeling voordat pc plusteken console, reeds wordt noch vermelde wegens welke consoles ie precies gaat. “Wij werken aan ene compleet verfrissend universum dat den thuishaven is voordat ene nieuwe survivalgame voordat pc plusteken console.”

Veel details zijn er nog noch. Den spel “bevatten helden diegene wij nog willen ontmoeten, vertellen diegene nog verteld willen wordt plusteken riskeren diegene nog meegemaakt willen wordt. Eentje reusachtig rijk vol met mogelijkheden diegene verkend kunnen wordt.”

Ie handelsbedrijf deelde onderstaande plaatjes van den spel. Daarnaast zoekt ie zoals werknemers voordat diverse cruciale posities in ie ontwikkelteam. Ie is dan zowel waarschijnlijk dat den ontwikkeling van ie spel nog ter ene vroegtijdig stadium is.

Blizzard

Blizzard


 • PSN trophy

  Trophies voordat PS4-games werden kort indien ‘PS3’ gelabeld op PSN 26 januari 2022 10:01


 • Halo Infinite

  Lancering Halo Infinite succesvolste uiteindelijk in den franchise 26 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Eerste gameplay van Life is Strange: Remastered Collection 26 januari 2022 10:01


 • ‘Call of Duty: Warzone 2 komt enkel op current-gen consoles plusteken pc uit’ 26 januari 2022 10:01


 • Call of Duty: Modern Warfare

  ‘Drietal komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation’ 26 januari 2022 10:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader