Crytek kondigt Crysis 4 aan


Den ontwikkelaar plaatste vantevoren ene korte teaser plus publiceerde daarna zowel ene wetsartikel op diens officiële webstek. Erin laat CEO Avni Yerli weten dat er gewerkt wordt aan ene vierde eindje ter den shooterreeks. “Ie is tenslotte tijdstip wegens ie te vastmaken: ja, den volgende Crysis-game gaat er komen.”

Volgens Yerli is den spel nog ter ene vroegtijdig stadium van ontwikkeling. “Maar wij wilden jullie ie televisiejournaal op tijdstip brengen, overmits wij hevig geestdriftig zijn overheen den toekomst plus wij willen toestaan weten dat wij zoals jullie luisteren.”

Hij vervolgt: “Crysis is ongelooflijk bepalend voordat intact veel mensen: gamers vasthouden er van plus sommige mensen diegene tegenwoordig ter den industrie werken verrichten dat wegens ie eerste spel. Wij willen er dus voordat zorgen dat ie volgende eindje aan hoewel jullie verwachtingen voldoet.” Yerli laat weten dat er meer details overheen den spel wordt verdeeld zodra den ontwikkeling voorts is vergevorderd. 

Den eerste Crysis – vervaardigd vanwege den studio achter den oorspronkelijke Far Cry – staat er wegens beroemd technisch kolossaal progressief te zijn voordat diegene tijdstip. Veel pc’s hadden dan zowel moeite met den spel optimaal te kolken. Afgelopen klas gaf den ontwikkelaar Crysis Remastered Trilogy uit voordat pc plus consoles, waarin ene remaster van ie eerste eindje met Crysis 2 plus Crysis 3 worden gebundeld.


 • Halo 2

  Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit voorjaar zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den trio games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten ter Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01


 • Steam Deck

  Toneelspelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck plus pc 26 januari 2022 14:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader