De gevechten in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin


Te den trailer wordt uitgelegd dat toneelspelers Jack regeren, “eentje strijder plus eentje man met eentje missie. Samen met zijn vrouwen Jed, Ash, Neon plus Sophia is zijn taak wegens den duisternis diegene den wereld overneemt te vernietigen plus felle gevechten te uithouden wegens vrede te creëren ter ie koninkrijk van Cornelia.”

Te den video wordt onder andere den nadruk gelegd op ie legen van den ‘pauze gauge’-meter van vijanden plus ie gewoonte van ‘soul burst’ wegens zij te uitvallen. Met attaqueren zoals Lightbringer kunnen omvangrijke groepen vijanden op afstand gehouden wordt.

Daarbij heeft den spel zowel weer zogenaamde ‘jobs’. Toneelspelers par mits eentje Swordsman, maar kunnen lopend ie spel meerdere jobs ontgrendelen. Elke job komt met unieke attaqueren, wapens plus uiterlijke aanpassingen.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin wordt ontwikkeld vanwege Team Ninja plus combineert snelle handeling met ie soulslike genre. Hoofdpersoon Jack moeten allerlei uitdagingen zien te overvallen wegens ie licht uit den kristallen terug te brengen zoals Cornelia, eentje koninkrijk dat vanwege duisternis wordt geteisterd. Den spel verschijnt op 18 maart voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One.


 • Halo 2

  Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag 26 januari 2022 15:01


 • Crysis Remastered

  Crytek kondigt Crysis 4 aan 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit lentetijd zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den trio games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Steam Deck

  Toneelspelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck plus pc 26 januari 2022 14:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader