Death's Gambit: Afterlife komt deze lente naar Xbox One


Dat hebben verspiller Serenity Forge plusteken ontwikkelaar White Rabbit aangekondigd. Eentje precieze releasedatum is er nog noch. Den vernieuwde versie van Death’s Gambit kwam vorig klas nu uit op Nintendo Switch, pc plusteken zometeen zowel PlayStation 4.

Ter Death’s Gambit verkennen toneelspelers eentje buitenaardse middeleeuwse planeet bevolkt onderbrak dieren, ridders plusteken monsters. Ter den non-lineaire openwereld komen zij aan ie einde van den levels oog te oog te staan met gigantische eindbazen. Afterlife heeft zes nieuwe chefs, tien nieuwe levels, eentje aangepaste spelwereld, 22 nieuwe wapens, honderdtal Talents, diverse upgrades, meerdere eindes, crafting plusteken eentje wereldkaart.

Den ontwikkelaar heeft voorts den uitzetting Ashes of Vados aangekondigd, dat op 10 sprokkelmaand uitkomt op Steam plusteken 8 euro moeten gaan kosten. Den dlc komt ergens dit voorjaar zoals Switch, PS4 plusteken Xbox One.

Ashes of Vados biedt eentje verrassend eindbaasgevecht met eentje aarden eindbaas genaamd The Eldritch Hand waarmee ie vertelsel van den spel voorgoed wordt afgesloten. Daarnaast zit er eentje ultieme platformuitdaging te den vorm van Halls of Cruelty te. Ter eentje Horde-modus wordt toneelspelers zowel op den proefwerk poneren, ook eentje Boss Rush-modus wegens eindbazen achter mekaar te verslaan.

Totdat slot is den fysieke Switch-versie van Death’s Gambit: Afterlife sinds gisteren verkrijgbaar.

Death's Gambit: Afterlife


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den trio games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten te Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01


 • Steam Deck

  Toneelspelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck plusteken pc 26 januari 2022 14:01


 • PSN trophy

  Trophies voordat PS4-games werden kort indien ‘PS3’ gelabeld op PSN 26 januari 2022 10:01


 • Halo Infinite

  Lancering Halo Infinite succesvolste uiteindelijk te den franchise 26 januari 2022 10:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader