'Drie komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation'


Bloomberg claimt dat van bronnen hebben te vernomen. Nog voordat Microsoft publiekelijk te weten had gegeven Call of Duty-uitgever Activision Blizzard te willen kopen, zullen er alhoewel contracten zijn ondertekend waarin afgesproken is dat den komende trio games ter den franchise zowel zoals PlayStation indien Xbox komen.

Volgens Bloomberg gaat ie wegens ie voortzetting op Call of Duty: Modern Warfare dat zometeen dit klas moeten verschijnen, ene nieuwe spel van Black Ops-ontwikkelaar Treyarch diegene volgend najaar moeten verschijnen plus ene voortzetting op Call of Duty: Warzone dat volgend klas uit moeten komen.

Vorige week gaf Phil Spencer van Xbox alhoewel aan den intentie te hebben Call of Duty op PlayStation vacant te liefhebben. Hij bevestigde echter noch officieel dat dit zowel werkelijk gaat plaatsvinden. Welnu gaven alle partijen aan voordien gemaakte afspraken na te leven. Schijnbaar beslaan diegene afspraken op zijn minst den komende trio Call of Duty-games.

Microsoft is van project wegens Activision Blizzard voordat ene bedrag van 68,7 miljard dollar overheen te nemen. Ermee krijgt ie winkelbedrijf franchises indien Call of Duty, Diablo, (World of) Warcraft, Tony Hawk’s Voor Skater plus Crash Bandicoot ter handen, evenzo alle studio’s van den uitgeverij.


 • Halo 2

  Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag 26 januari 2022 15:01


 • Crysis Remastered

  Crytek kondigt Crysis 4 aan 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit voorjaar zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den trio games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten ter Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader