Lancering Halo Infinite succesvolste ooit binnen de franchise


Dat heeft Microsoft-baas Satya Nadella tijdens eentje gesprek met investeerders permitteren weten. Den spel is tussentijds voort meer dan twintig miljoen mensen gespeeld. Zowel den free-to-play multiplayer mits den betaalde singleplayercampagne verschenen staart vorig schooljaar op Xbox-consoles, pc plus Spel Pass.

Microsoft kondigde daarnaast zowel aan dat 2021 eentje recordjaar wasgoed qua omzet voordat den Xbox-divisie. Er worden eentje omzet van 16,28 miljard dollar behalen, eentje stijging van 17,7 procent ten opzichte van ie schooljaar ervoor. Ie handelsbedrijf herbevestigde zowel dat er tussentijds meer dan 25 miljoen abonnees van Xbox Spel Pass zijn. Microsoft gaf welnu aan dat den verdiensten gebaseerd op verkoper van games van derde partijen is gezakt.


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Eerste gameplay van Life is Strange: Remastered Collection 26 januari 2022 10:01


 • Blizzard

  Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP 26 januari 2022 10:01


 • ‘Call of Duty: Warzone 2 komt dolletjes op current-gen consoles plus pc uit’ 26 januari 2022 10:01


 • Call of Duty: Modern Warfare

  ‘Drietal komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation’ 26 januari 2022 10:01


 • Final Fantasy 14

  Final Fantasy 14 schenkkan weer gekocht wordt 26 januari 2022 08:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader