'Na de drie games van Respawn wil EA geen Star Wars-games meer maken'


Dat claimt VentureBeat te hebben vernomen. Gisteren kondigde EA aan dat Respawn aan trio Strak Wars-games werkt: Strak Wars Jedi: Fallen Empire, eentje first-person shooter plusteken eentje strategiegame samen met Bit Reactor, bestaande uit voormalige werknemers van den studio achter den Xcom-reeks.

Maar volgens VentureBeat zullen EA ie ginder te willen permitteren. Den verspiller zullen namelijk minder poen aan licenties willen uitgeven plusteken zichzelf meer willen uitbalanceren op inherent franchises, zoals Battlefield, Dragon Age, Mass Effect plusteken Dead Space.

Mocht ie voorgaande blijken te lillen, dan is ie zowel onwaarschijnlijk dat Dice uiteindelijk eentje derde sector te den Strak Wars Battlefront-franchise mogen maken. Staart vorig schooljaar gaf verslaggever Tom Henderson nu aan dat EA eentje pitch van Dice voordat Battlefront 3 zullen hebben afgewezen te zwachteling met licentiekosten.

Vorig schooljaar kondigde LucasArts aan dat den overeenkomst met EA wegens speciaal Strak Wars-games te mogen uitbouwen afgelopen wasgoed – zowel andere bedrijven mogen er nu mee aan den trek. Ubisoft werkt tussentijds aan eentje openwereldgame gebaseerd op den Strak Wars-franchise plusteken staart vorig schooljaar worden Strak Wars Eclipse van Quantic Dream aangekondigd. 

Voorts wordt er voort Aspyr Media gewerkt aan eentje remake van Strak Wars: Knights of the Old Republic plusteken komt te schrikkelmaand eentje nieuwe uitvergroting uit op den mmo Strak Wars: The Old Republic. Ter april verschijnt Lego Strak Wars: The Skywalker Saga.


 • Halo 2

  Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag 26 januari 2022 15:01


 • Crysis Remastered

  Crytek kondigt Crysis 4 aan 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit lentetijd zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten te Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01


 • Steam Deck

  Toneelspelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck plusteken pc 26 januari 2022 14:01

Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader