Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag


Den trailer wordt zondag tijdens den NFL AFC Championship-wedstijd tussen Kansas City Chiefs plusteken Cincinnati Bengals uitgezonden op CBS plusteken Paramount+. Diegene wedstrijd begint wegens 21:00 uur Nederlandse tijdstip, dus waarschijnlijk is den trailer ergens zometeen diegene avond zowel op internet te bekijken.

Tijdens The Spel Awards staart vorig schooljaar worden alhoewel ene eerste trailer van den serie onthuld. Diegene trailer is hieronder nogmaals te bekijken.

Den serie gebaseerd op Halo worden alhoewel ter 2013 aangekondigd, maar ie had watten voeten ter den aardkorst voordat ie project van den onderbouwing kwam. Den produktie van den voorstelling is tijdelijk geruime tijdstip aan den snelheid plusteken ie filmen worden afgelopen zomer gecompleteerd.

Ie eerste seizoen van den serie krijgt negen afleveringen. Onderaannemer Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet den stem van Cortana plusteken Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Den serie moeten zometeen dit schooljaar op Paramount+ start.


 • Crysis Remastered

  Crytek kondigt Crysis 4 aan 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit voorjaar zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den drietal games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten ter Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01


 • Steam Deck

  Toneelspelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck plusteken pc 26 januari 2022 14:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader