Spelers kunnen naadloos schakelen tussen Steam Deck en pc


Dankzij Dynamic Cloud Sync wordt alle gegevens van ene spel voordat den Steam Deck te slaapmodus gaat moeiteloos geüpload zoals den cloud, waardoor men voorts vermag spelen waar men is gebleven op ene pc of ene andere Steam Deck. Valve beschrijft den feature te ene opzienbarend wetsartikel op Steam.

“Wij vooruitzien dat gebruikers vaak uitvallen met spelen op Steam Deck zonder ie spel ge te sluiten, iets dat vaak gebeurt met draagbare toestellen. Wanneer mensen dankzij Dynamic Cloud Sync er voordat uitzoeken wegens op ene ander toestel voorts te spelen (of dat nou ene pc of ene andere Steam Deck is), kunnen mensen voorts speler waar zij gebleven zijn. Steam downloadt moeiteloos alle savedata wanneer toneelspelers vervolgens weer hun Steam Deck opstarten.”

Steam Deck is ene handheld-console-hybride diegene op ene aangepaste versie van SteamOS draait. Ie besturingssysteem is onder andere gewendraken op ie touchscreen van den machine. Daarnaast is ie mogelijk wegens ie toestel indien pc te gewoontes plusteken andere programma’s plusteken gamelaunchers te installeren. Te schrikkelmaand willen den eerste exemplaren zoals mensen met ene reservering wordt gestuurd.


 • Halo 2

  Nieuwe trailer van Halo-televisieserie volgt zondag 26 januari 2022 15:01


 • Crysis Remastered

  Crytek kondigt Crysis 4 aan 26 januari 2022 15:01


 • Death's Gambit

  Death’s Gambit: Afterlife komt dit voorjaar zoals Xbox One 26 januari 2022 14:01


 • Star Wars Jedi Fallen Order

  ‘Na den drietal games van Respawn wil EA geen Strak Wars-games meer maken’ 26 januari 2022 14:01


 • Den gevechten te Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 26 januari 2022 14:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader