Trophies voor PS4-games werden kort als 'PS3' gelabeld op PSN


Ge den Trophies van PS5-games werden onberispelijk weergegeven – PS4-games lieten ie PS3-logo zien. Den onjuist worden kort daarna weer aankunnen om Sony. 

Hoewel dit niets hoeft te betekent, heeft ie den speculatie overheen den potentie dat PS3-games backward verenigbaar wordt aangewakkerd. Gamers speculeren dat Sony aanpassingen doet aan diens platforms wegens dit te verwerkelijken, plusteken dat den onjuist ginds onderdeel van wasgoed.

Vorige week verschenen er namelijk hoewel ene veel PS3-games op den PlayStation Store, terwijl diegene officieel helemaal noch te koop zijn. Er gaan hoewel geruime tijdstip geruchten dat Sony ene uitgebreider systeem voordat backward compatibility gaat aankondigen, nadat er ene patent is gevonden diegene ginds op zullen wijzen. Zowel gaan er geruchten overheen ene mededinger voordat Xbox Spel Pass waar oudere games gespeeld mee kunnen wordt. Dit zullen den codenaam Spartacus dragen plusteken PlayStation Plus plusteken PlayStation Now samenvoegen.


 • Halo Infinite

  Lancering Halo Infinite succesvolste uiteindelijk te den franchise 26 januari 2022 10:01


 • Life is Strange: Remastered Collection

  Eerste gameplay van Life is Strange: Remastered Collection 26 januari 2022 10:01


 • Blizzard

  Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP 26 januari 2022 10:01


 • ‘Call of Duty: Warzone 2 komt uitsluitend op current-gen consoles plusteken pc uit’ 26 januari 2022 10:01


 • Call of Duty: Modern Warfare

  ‘Drietal komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation’ 26 januari 2022 10:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader