Blizzard hint naar Warcraft-, Overwatch- en Diablo-nieuws


Dat meldde Blizzard-hoofd Mike Ybarra op Twitter. Ventilatoren vragen zichzelf namelijk over wanneer zij meer Blizzard-nieuws kunnen vooruitzien nu BlizzCon plusteken BlizzConline dit klas noch doorzetten.

“Blizzard is ene volwassene studio plusteken wij hebben getalenteerde plusteken groeiende teams diegene zowel live games ondersteunen”, aldus Ybarra. “Den komende weken horen jij meer overheen Warcraft plusteken Overwacht. Diablo volgt. Blijf loeren!”

Watten den toekomst van World of Warcraft inhoudt is op dit uur noch vertrouwd. Welnu zijn Overwatch 2 plusteken Diablo 4 te ontwikkeling, maar duidelijkheid overheen releasedata is er noch.

Blizzard liet vroeger dit week welnu weten aan ene survivalgame gebaseerd op ene compleet nieuwe IP te werken. Ie winkelbedrijf toonde watten artwork plusteken opende voorts vacatures. Ie is dan zowel waarschijnlijk dat den nog naamloze spel nog maar schrede te ontwikkeling is.

Vroeger dit maand kondigde Microsoft aan dat ie van project is Activision Blizzard voordat ene recordbedrag van 68,7 miljard dollar overheen te nemen. Den overname is waarschijnlijk schrede te den loop van volgend klas rond.


 • Kao the Kangaroo

  Nieuwe Kao the Kangaroo-platformer aangekondigd 27 januari 2022 11:01


 • Star Wars 1313

  Beeldhouwwerken van geannuleerde Strak Wars 1313 uitgebracht 27 januari 2022 11:01


 • Crusader Kings 3

  Crusader Kings 3 komt op 29 maart uit op consoles 27 januari 2022 11:01


 • Electronic Arts

  Analist verwachten dat Sony Electronic Medicus wil overnemen 27 januari 2022 10:01


 • Den liefste PlayStation-deals van den week 27 januari 2022 10:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader