Crusader Kings 3 komt op 29 maart uit op consoles


Den consoleversie van den pc-game worden vorig klas ofschoon wegens Paradox Interactive aangekondigd, maar nu is zowel den releasedatum beroemd. Op PS5 inhouden den spel steun voordat den adaptieve triggers op den DualSense plus op Xbox Series X plus S is er Quick Resume vacant. Daarbij is den interface van den spel aankunnen wegens ie huis te toestaan werken op consoles.

Crusader Kings 3 verscheen te 2020 voordat pc plus is verkrijgbaar via Steam, Paradox, Microsoft Store plus Spel Pass voordat pc. Te den zitten toneelspelers op den troon van eentje Middeleeuwse wereld plus willen er allianties gesmeed wordt of oorlogen wordt gevoerd. Hieronder is eentje nieuwe trailer van den spel te zien.

Gamer.nl beloonde den pc-versie van Crusader Kings 3 met eentje 9: “Den waterverplaatsing van Crusader Kings 3 is duizelingwekkend, maar den beloning voordat ie leren weten van den vele spelsystemen maakt dat meer dan inderdaad. Dit is tenslotte eentje rollenspel waarin ie spelen van eentje rol zowel werkelijk beloond wordt plus waarbij ie ontstane vertelsel weliswaar helemaal van jou is. Ie is welnu onbevredigend dat den tutorial noch huis is plus jou nog steeds te veel zelf moeten uitzoeken. Den ingebouwde encyclopedie helpt daarbij gelukkig hevig inderdaad.”


 • Kao the Kangaroo

  Nieuwe Kao the Kangaroo-platformer aangekondigd 27 januari 2022 11:01


 • Star Wars 1313

  Beeldhouwwerken van geannuleerde Strak Wars 1313 uitgebracht 27 januari 2022 11:01


 • Overwatch

  Blizzard hint zoals Warcraft-, Overwatch- plus Diablo-nieuws 27 januari 2022 11:01


 • Electronic Arts

  Analist verwachten dat Sony Electronic Dokter wil overnemen 27 januari 2022 10:01


 • Den liefste PlayStation-deals van den week 27 januari 2022 10:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader