Guerrilla Games toont PlayStation 4-beelden Horizon Forbidden West


Onderstaande beeldhouwwerken zijn opgenomen op den PlayStation 4 Voor. Onder andere wordt Plainsong te beeld gebracht, ie thuis van den Utaru-stam. Zowel wordt korte gevechten met Clamberjaw- plus Bristleback-robots getoond.

Te ene vraaggesprek met Gamer.nl vertelt Guerilla Games dat den animaties plus belichting voordat den PlayStation 4-versie zijn verbeterd. Den PlayStation 5-versie biedt ongeacht ene betere resolutie plus framerate onder andere filmisch licht dat Aloy tijdens tussenfilmpjes plus gameplay volgt.

Zowel onthult Guerrilla Games dat den spel officieel overheen is plus gedrukt vermag wordt. Horizon Forbidden Westelijk verschijnt op 18 schrikkelmaand voordat PlayStation 5 plus PlayStation 4. Toneelspelers kunnen kosteloos upgraden zoals den current-gen versie.


 • Final Fantasy 7

  Square Enix viert verjaring Final Fantasy 7 met livestream 27 januari 2022 15:01


 • Destruction AllStars

  Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play 27 januari 2022 15:01


 • Ubisoft

  ‘Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld’ 27 januari 2022 15:01


 • splitgate

  Splitgate wil ene AAA-game wordt 27 januari 2022 15:01


 • Kao the Kangaroo

  Nieuwe Kao the Kangaroo-platformer aangekondigd 27 januari 2022 11:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader