Mobiele Joe Danger-games zijn weer speelbaar


Te 2010 plusteken 2012 kwamen den kleurrijke stuntgames van den makers van No Man’s Sky origineel op PlayStation 3 plusteken Xbox 360 uit, plusteken ene twee klas straks kwamen er zowel mobiele versies uit. Te 2017 besloot Apple 32-bit apps noch meer te ondersteunen te iOS11 plusteken werden den games onspeelbaar.

Hello Games heeft den spellen nu aarden wegens zij weer speelbaar te maken. “Ie schaamden onzerzijds steevast te ie vertrouwelijk voordat ie waarheid dat No Man’s Sky er voordat heeft gezorgd dat Joe Danger geen liefde meer kreeg”, aldus Sean Murray. “Den laatste twee klas wasgoed ie ene hobbyproject van onzerzijds wegens Joe Danger weer totdat leven te wekken.”

Beide games zijn van ene soort remaster voorzien, waardoor den graphics plusteken framerates verbeterd zijn. Zowel ondersteunen den games nu bluetooth-controllers. Beide spellen kunnen nu voordat 1,99 euro vanaf stuk via den Apple Store gekocht wordt. Mensen diegene den spellen uiteindelijk reeds hebben gekocht op iOS kunnen ene kosteloos update downloaden.


 • Final Fantasy 7

  Square Enix viert verjaring Final Fantasy 7 met livestream 27 januari 2022 15:01


 • Destruction AllStars

  Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play 27 januari 2022 15:01


 • Ubisoft

  ‘Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld’ 27 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla Games toont PlayStation 4-beelden Horizon Forbidden Westelijk 27 januari 2022 15:01


 • splitgate

  Splitgate wil ene AAA-game wordt 27 januari 2022 15:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader