Steam Deck gaat op 25 februari in de verkoop


Dat heeft Valve aangekondigd. Op 25 sprokkelmaand rond 19:00 uur krijgen mensen diegene den eerste reserveringen te handen hebben ene e-mail met erin ene uitnodiging wegens totdat aanschaf overheen te gaan. Men heeft dan 72 uur wegens den bestelling te plekken. Daarna gaat den bestelling zoals den volgende persoon te den wachtrij. 

Valve is van project dit uitnodigingen wekelijks den deur uit te zenden. Den eerste exemplaren van den Steam Deck wordt op 28 sprokkelmaand verstuurd.

Logischerwijs wordt den uitnodigingen voorafgaand verstuurd zoals mensen diegene indien eerste ene reservering hadden. Vroeger wasgoed nu verhelderend dat mensen diegene nu ene reservering plekken, stap te den tweede tweede van ie klas kunnen orderen.

Steam Deck is ene handheld-console-hybride diegene op ene aangepaste versie van SteamOS draait. Ie besturingssysteem is onder andere aarden op ie touchscreen van den machine. Daarnaast is ie mogelijk wegens ie toestel indien pc te usances plusteken andere programma’s plusteken gamelaunchers te installeren.


 • Final Fantasy 7

  Square Enix viert verjaring Final Fantasy 7 met livestream 27 januari 2022 15:01


 • Destruction AllStars

  Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play 27 januari 2022 15:01


 • Ubisoft

  ‘Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld’ 27 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla Games toont PlayStation 4-beelden Horizon Forbidden Westelijk 27 januari 2022 15:01


 • splitgate

  Splitgate wil ene AAA-game wordt 27 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader