'Wangedrag Ubisoft Singapore op gepaste wijze afgehandeld'


Volgens den Tripartite Alliance for Fair and Progressive Employment Practices heeft den studio ‘gestructureerde systemen’ ter gewoonte wegens meldingen van wangedrag plusteken misbruik uit te handelen (via Games Industry).

Zo zullen den studio ene gecontroleerde gedragscode plusteken vertrouwelijke kanalen wegens meldingen te uitvoeren bevatten, plusteken betrekt ie ‘externe partijen tijdens zaken’. Ermee zullen den meldingen tijdens den Skull and Bones-studio ‘op gepaste wijze afgehandeld’ zijn.

Ter 2020 worden wangedrag gemeld tijdens den studio, waarna managing director Hugues Ricour opstapte. Zijn opvolger, Darryl Long, zegt ‘zijn uiterste best’ te hebben gedaan wegens van Ubisoft Singapore ene ‘veilige, respectvolle, inclusieve plusteken weerga werkgever voordat iedereen’ te maken.


 • Final Fantasy 7

  Square Enix viert verjaring Final Fantasy 7 met livestream 27 januari 2022 15:01


 • Destruction AllStars

  Destruction All-Stars wordt mogelijk free-to-play 27 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla Games toont PlayStation 4-beelden Horizon Forbidden Westelijk 27 januari 2022 15:01


 • splitgate

  Splitgate wil ene AAA-game wordt 27 januari 2022 15:01


 • Kao the Kangaroo

  Nieuwe Kao the Kangaroo-platformer aangekondigd 27 januari 2022 11:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader