De Grote Pokémon Legends: Arceus Review en interview met Adriaan de Acrobaat! – Bonuslevel #81


Watten ene knotsgekke zending van Bonuslevel staat er op jouw te wachten. Ter zending 81 doorspreken den boys natuurlijk uitgebreid Pokémon Legends: Arceus, want Jacco heeft den spel helemaal doorgespeeld. Voorts doorspreken wij verbeteringen overheen N64-emulatie op den Switch, den overkomst van Zelda: Majora’s Mask zoals Switch Online, geruchten overheen Xenoblade Chronicles 3 plusteken natuurlijk komen er zowel watten mailtjes plusteken jullie Discord-antwoorden aan bod. Mits dikke vette toeslag hebben wij dit week ene vraaggesprek met niemand minder dan Aad van Toor (verklarend Adriaan van Bassie & Adriaan!) wegens den overkomst van hun nieuwe smartphonegame te vieren. Wij vonden ie supergaaf wieg wegens met Aad te kletsen, dus jullie kunnen er zonder twijfel zowel van plezier.

Hier lees jouw ie vraaggesprek met Shigeru Miyamoto overheen Zelda: Ocarina of Time.

Ie vraaggesprek met Adriaan begint rond 01:12:00 te den zending.

Hier vind jouw den mp3

Kom onder onze Discord! Via dit verbinding vermag jouw met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon uitrichten, is wieg! Dan vermag jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw ene vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plusteken wellicht horen jouw jezelf terug te den volgende zending!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


  • Windjammers 2, OlliOlli World plusteken Activision-overname – Bonuslevel #80 21 januari 2022 09:01


  • Op zoek zoals den twist te Mario Kart 9 plusteken Pokémon Legends: Arceus Preview – Bonuslevel #79 14 januari 2022 13:01


  • 2022 Gamefilms plusteken -series Preview plusteken GoldenEye zoals Switch? – Bonuslevel #78 07 januari 2022 11:01


  • bonuslevel

    Kerstspecial: Ie schooljaar van Nintendo plusteken onze GOTY’s – Bonuslevel 24 december 2021 12:12


  • bonuslevel

    Switch vs. Spel Pass plusteken den volwassene eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12

Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader