Lanceringstrailer van het twaalfde seizoen van Apex Legends


Vroeger dit week worden ofschoon aangekondigd dat ie nieuwe seizoen, genaamd Defiance, ene nieuwe Legend te den vorm van Mad Maggie bevatten. Dit leidster van Outlands-slechteriken is bevriend met den te ie achtste seizoen verschenen Fuse.

Den trailer toont zowel dat Olympus ene nieuwe locatie heeft gekregen plus dat verschillende stukken van den ordner afbrokkelen. Voorts voegt seizoen twaalf Control toe.  Te dit Domination-achtige modus vechten twee teams van negen toneelspelers voordat controlepunten plus zijn er oneindige respawns.

Mensen diegene Apex Legends tussen 8 plus 15 sprokkelmaand spelen, ontvangen moeiteloos Octane plus drietal Thematic Packs. Mensen diegene ie spel tussen 15 plus 22 sprokkelmaand opstarten ontvangen Wattson plus drietal Thematic Packs. Toneelspelers diegene den spel tussen 22 sprokkelmaand plus 1 maart opstarten ontvangen Valkyrie plus drietal Thematic Packs.

Seizoen twaalf van Apex Legends begint op 8 sprokkelmaand. Den spel is vacant op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc.


 • Dying Light 2 art

  Plannen voordat Dying Light 2-dlc bekendgemaakt 28 januari 2022 08:01


 • UFL

  Eerste gameplay nieuwe voetbalgame UFL getoond 28 januari 2022 08:01


 • Mortal Kombat

  Werknemer NetherRealm bevestigt mogelijk is Mortal Kombat 12 28 januari 2022 08:01


 • Gran Turismo 7-trailer toont voordelen van den PS5-versie 28 januari 2022 08:01


 • Final Fantasy 7

  Square Enix viert verjaring Final Fantasy 7 met livestream 27 januari 2022 15:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader