Plannen voor Dying Light 2-dlc bekendgemaakt


Voordien liet ie onderneming alreeds weten dat den aanstaande spel vijf klas ondersteund gaat wordt met updates plusteken nieuwe content. Hieronder is den tekening met den plannen voordat dlc te zien.

Ter sprokkelmaand moeten er alreeds kosteloos dlc verschijnen voordat den verschillende facties ter den spel. Ter marat verschijnen vervolgens zogenaamde uitdagingen, gevolgd vanwege evenementen rondom gemuteerde geïnfecteerden ter april. Ter mei wordt er wederom uitdagingen aan den spel toegevoegd plusteken ter juni moeten den eerste betaalde, verhalende uitzetting verschijnen.

Volgens Techland kunnen toneelspelers ter den komende vijf klas nog ene tweede verhalende uitzetting vooruitzien, eveneens nieuwe wapens, vijanden, vertellen plusteken evenementen. Ie zullen zowel wegens betaalde indien kosteloos content gaan.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 sprokkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Steam plusteken Epic Games Store. Den Switch-versie worden recentelijk uitgesteld zoals zometeen dit klas. Ter den spel voortbestaan toneelspelers ter The City, dat vanwege den zombie-uitbraak ene tekort heeft aan levensmiddelen. Voort bondgenootschappen te sluiten met facties plusteken andere keuzes te maken hebben toneelspelers stemkracht op hoe den stad zichzelf ontwikkelt.


 • Watten spelen wij dit weekend? 29 plusteken 30 januari 28 januari 2022 17:01


 • Sea of Thieves

  Sea of Thieves krijgt meer verhalende content ter 2022 28 januari 2022 15:01


 • Call of Duty Warzone

  ‘Warzone 2 wordt overwogen voordat vorige mensenleven consoles’ 28 januari 2022 15:01


 • Netflix

  Netflix werkt samen met Rocketride Games voordat uitzetting game-aanbod 28 januari 2022 15:01


 • Shovel Knight

  Yacht Club Games houdt volgende week nieuwe presentatie 28 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader