Ubisoft: 'Gamers snappen NFT's nog niet'


Dat claimt Nicolas Pouard, vicepresident van Strategic Innovations Laboratorium te Ubisoft, ter ene vraaggesprek met Finder. “Ik denken dat gamers noch vatten watten ene digitale tweedehands marktplaats voordat zij schenkkan betekent. Wegens den huidige situatie plus setting omtrent NFT’s, denken gamers voorgerecht dat ie den planeet vernietigt, plus daarna dat ie ene middel is wegens te speculeren.”

Pouard vervolgt: “Maar (te Ubisoft) hebben wij ie einddoel voordat ogen. Wij willen gamers den potentie geven hun items te verkopen zodra zij er klaar mee zijn of zij klaar met den spel zijn. Ie is met hoen ter ie gedachten geprepareerd. Ie is uitgerekend hevig gunstig. Maar zij snappen ie nu nog noch.”

Ubisoft kondigde vorig klas aan NFT’s ter games te gaan verwerkt ter den vorm van Ubisoft Quartz. Te Ghost Recon Breakpoint kunnen toneelspelers determineren items kopen plus weer verkopen. Daardoor kunnen zij strafbaar verdienen, hoewel standaard zowel ene gedeelte van ie verdiende bedrag zoals Ubisoft gaat. 

Gamers reageerden ontkennend op den toevoeging plus Ubisoft gaf aan dat er nog maar weinig NFT’s verkocht werden. Zowel andere gamebedrijven hebben aangekondigd interesse te hebben ter NFT’s. Zo kondigde den ontwikkelaar van ie volgende Stalker 2 aan NFT’s ter den spel te willen verwerkt. Na veel negatieve terugkoppeling besloot den studio diegene besluit terug te kantelen.


 • bonuslevel

  Den Uitgestrekte Pokémon Legends: Arceus Review plus vraaggesprek met Adriaan den Acrobaat! – Bonuslevel #81 28 januari 2022 12:01


 • monster hunter rise

  ‘Microsoft werkt aan Monster Hunter-achtige spel voordat Spel Pass’ 28 januari 2022 12:01


 • uncharted

  Laatste trailer van Uncharted-film uitgebracht 28 januari 2022 11:01


 • hyper scape

  Ubisoft haalt battle royale-shooter Hyper Scape offline 28 januari 2022 11:01


 • Xbox Live Games with Gold-games voordat sprokkelmaand bekendgemaakt 28 januari 2022 11:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader