Ubisoft haalt battle royale-shooter Hyper Scape offline


Vanaf dat ogenblik is ie noch meer mogelijk wegens den free-to-play-game te spelen. Ubisoft noemt ie op den officiële webstek eentje moeilijke besluit plus bedankt toneelspelers. “Wij zullen den lessen diegene wij hebben geleerd van dit spel meenemen zoals toekomstige projecten.”

Hyper Scape kwam ter juli 2020 ter bètavorm uit op pc plus verscheen eentje maand straks zowel op PlayStation 4 plus Xbox One. Den spel  speelt zichzelf ge ter den virtuele wereld Neo Arcadia. Toneelspelers werden voort middel van eentje deployment pod aan den onderbouwing gezet wegens zo ie kamp te stichten. Te den loop van 2020 kondigde Ubisoft nog aan den spel op den spade te nemen wegens tegenvallende resultaten, maar dat lijkt uiteindelijk noch ie gewenste resultaat opgeleverd te hebben.

hyper scape


 • Watten spelen wij dit weekend? 29 plus 30 januari 28 januari 2022 17:01


 • Sea of Thieves

  Sea of Thieves krijgt meer verhalende content ter 2022 28 januari 2022 15:01


 • Call of Duty Warzone

  ‘Warzone 2 wordt overwogen voordat vorige mensenleven consoles’ 28 januari 2022 15:01


 • Netflix

  Netflix werkt samen met Rocketride Games voordat uitvergroting game-aanbod 28 januari 2022 15:01


 • Shovel Knight

  Yacht Club Games houdt volgende week nieuwe presentatie 28 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader