De beste Operators in Rainbow Six ExtractionDit wetsartikel is eentje partnerbijdrage van Ubisoft. Lees hier watten dit betekent.

Te Rainbow Six Extraction krijgt den speler den taak wegens dolletjes of te eentje drietal missies te voltooien, bijvoorbeeld doorheen ie verkrijgen van intel overheen den gevreesde Archaeans, den vijandelijke aliens uit den spel. Wegens den mogelijkheid op eentje succesvol vertrek uit ie missiegebied te vergroten, is ie samenstellen van eentje team dat bestaat uit den juiste Operators hevig doorslaggevend. Ene goede voorbereiding is namelijk ie halve werkgelegenheid.

Den lieve Operators

Nou zitten er achttien verschillende Operators te Rainbow Six Extraction, nu zijn zij noch iedereen vanaf ie eerste level speelbaar. Operators hebben ieder eentje inherent skillset dat op andere momenten te den spel terdege van schrede komt. Weliswaar zijn er eentje twee Operators diegene daarboven den surplus uitsteken, simpelweg omdat zij te den meeste situaties uitmunten.

Vigil

Vooral op den hogere moeilijkheidsgraden komt ie regelmatig voordat dat den Archaeans den speler overweldigen met uitgestrekte aantallen. Vigil blinkt uit te zulke situaties doorheen zijn vaardigheid diegene hem tien seconden lang onvindbaar maakt voordat vijanden, plus zij daarna markeert. Daardoor zijn zij zowel makkelijker te traceren.

Doc
Levens zijn zeer kostbaar te Rainbow Six Extraction. Veel schade oplopen te ie eerste level betekent vaak dat den speler ervoor moeten uitzoeken wegens te extracten, te positie van doorheen te gaan wegens meer bonussen te te slepen. Daarom is Doc zo’n sterke Technicus, met zijn Stim-pistool dat hij vermag tradities wegens ie levensaantal van zijn teamgenoten of zichzelf te verhogen. Hij vermag er zelfs zijn teamgenoten mee totdat op den bot promoten mits zij neergehaald zijn!

Finka
Ie Stim-pistool van Doc is echter noch den enige methode wegens ie levensaantal van Operators te boosten. Finka’s Adrenal Surge boost ie team doorheen zij reserve levens te geven, hun richtsnelheid te vergroten plus den voortgang van vijandelijke gevolgen met maar liefst vijftig procent te verminderen. Mits eentje kamp op ie punt staat wegens uit den hand te stevenen, vermag Finka ie tij eenvoudig wenden.

Hibana
Doc plus Finka trachten er eentje zege uit te slepen doorheen hun teamgenoten zo lang mogelijk te leven te vasthouden. Hibana, daarentegen, is erop gestookt den monsters zo snel mogelijk uit te schakelen. Den Technicus werkt namelijk met explosieven diegene enorme schade toebrengen. Hoewel normale vijanden met eentje kogel doorheen ie rector televisiekanaal zo snel uitgevallen, werken dit bommen zeer terdege tegen sterkere Archaeans, zoals eentje Smasher of Apex.

Lion
Lion heeft zonder twijfel den lieve vaardigheid wegens den vijand rustig te scouten, voordat ie vuren vermag par. Met slechts eentje klik op den juiste schakelaar onthult Lions vaardigheid alle nabije vijanden, zowel doorheen wanden heen. Op ie opperste level toestaan dat zelfs dertig seconden. Lion is daarom eentje zeer welkome toevoeging aan iedere squad wegens met eentje voordeel eentje level te par, zodat den reserve levens geboost doorheen Doc of Finka misschien noch ooit nodig zijn.

Pulse
Den Technicus Pulse blinkt uit wegens zijn ability diegene hem den potentie schenken wegens Nests, VIPs plus MIAs doorheen den muur te zien. Vooral voordat ie vinden van Nests is hevig handig, daar dit somwijlen terdege verstopt zitten. Mits Pulse zijnde vermag den speler eentje doorheen den wanden gespot Nest markeren, zodat zowel teamgenoten weten waar zij zijn willen.

Sledge
Sledge is eentje andere Technicus dan zijn collega’s, wegens den uitgestrekte slaghamer waar hij graag mee te ie rond slingert. Dit zeer handige slaghamer vermag tweedehands wordt wegens vijanden er stoer van via te geven, of wegens wanden kapot te slaan wegens openingen te creëren diegene tactische voordelen kunnen bieden. Voordat toneelspelers diegene iets minder terdege zijn te ie rechtspleging vuren op den vijand, is Sledge eentje uitstekende optie.

Wegens den voorgaande tips te volgen kunnen toneelspelers zichzelf huis voorbereiden op hun volgende avontuur te Rainbow Six Extraction, plus ermee betere bonussen te te slepen of voorts te komen dan uiteindelijk te den ranked-modus, Maelstrom Protocol. Plusteken dat iedereen voordat ie volgende wedstrijdje uberhaupt begonnen is!Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader