De muziek van Sifu


Den soundtrack is gecomponeerd voort Howie Lee, eentje muzikant van elektronische naslag uit Beijing. Ie is voordat ie vantevoren dat hij naslag maakt voordat eentje spel. Daarbij is ter inspiratie traditionele Chinese naslag tweedehands wegens den moderner klinkende soundtrack van den spel te maken.

Te Sifu stappen toneelspelers te den schoenen van eentje kung-fu-leerling diegene uit is op wraakneming. Gevechten tegen bendeleden vinden positie te gangen, torens plus andere uithoeken van den stad, waarbij toneelspelers gewoonte kunnen maken van objecten te den vorm plus wapens indien honkbalknuppels. Wanneer toneelspelers verslagen wordt, wordt ie hoofdpersoon papa.

Sifu komt op 8 schrikkelmaand uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plus Epic Games Store.


 • Elden Ring

  Elden Stadionring-gameplay toont Castle Mourne 29 januari 2022 11:01


 • Evil Dead: The Spel uitgesteld zoals 13 mei 29 januari 2022 11:01


 • Two Point Campus

  Two Point Campus komt op 17 mei uit 29 januari 2022 11:01


 • The Elder Scrolls Online: High Isle

  The Elder Scrolls Online: High Isle aangekondigd 29 januari 2022 11:01


 • Dying Light 2 art

  Plaatjes van Dying Light 2 op den oude consoles uitgebracht 29 januari 2022 11:01Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader