Hoogtepunten: Crysis 4, Ubisoft bespreekt NFT's en de speelduur van Elden Ring


Ubisoft: ‘Gamers snappen NFT’s nog noch’ 

Volgens eentje topman van Ubisoft vatten gamers NFT’s simpelweg nog noch.

Dat claimt Nicolas Pouard, vicepresident van Strategic Innovations Laboratorium erop Ubisoft, ter eentje vraaggesprek met Finder. “Ik denken dat gamers noch vatten watten eentje digitale tweedehands marktplaats voordat zij vermag betekent. Wegens den huidige situatie plus setting omtrent NFT’s, denken gamers voorgerecht dat ie den planeet vernietigt, plus daarna dat ie eentje middel is wegens te speculeren.”

Pouard vervolgt: “Maar (erop Ubisoft) hebben wij ie einddoel voordat ogen. Wij willen gamers den potentie geven hun items te verkopen zodra zij er klaar mee zijn of zij klaar met den spel zijn. Ie is met hoen ter ie gedachten voorbereid. Ie is uitgerekend hevig gunstig. Maar zij snappen ie nu nog noch.”

Lees voorts

Ubisoft Quartz

Werknemer NetherRealm bevestigt mogelijk bestaat Mortal Kombat 12 

Ene werknemer van NetherRealm Studios heeft mogelijk ie bestaat van Mortal Kombat 12 bevestigd.

Senior production manager Jonathan Andersen plaatste voordien dit week eentje plaatje van zijn wekbureau. Daarop is artwork te zien van Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 plus Injustice 2.

Opvallend toereikend is ter den hoek van den plaatje zijn monitor te zien met eentje verkeersopstopping diegene ‘MK12-Paal’ heet. MK12 staat logischerwijs voordat Mortal Kombat 12. Mogelijk is dit dus eentje hint dat ie twaalfde sector ter den vechtreeks ter den maak is.

Lees voorts

Mortal Kombat

Guerrilla Games toont PlayStation 4-beelden Horizon Forbidden Westelijk 

Guerrilla Games heeft voordat ie voorgerecht PlayStation 4-beelden van Horizon Forbidden Westelijk getoond.

Onderstaande beeldhouwwerken zijn opgenomen op den PlayStation 4 Voor. Onder andere wordt Plainsong ter beeld gebracht, ie thuis van den Utaru-stam. Zowel wordt korte gevechten met Clamberjaw- plus Bristleback-robots getoond.

Ter eentje vraaggesprek met Gamer.nl vertelt Guerilla Games dat den animaties plus belichting voordat den PlayStation 4-versie zijn verbeterd. Den PlayStation 5-versie biedt ongeacht eentje betere resolutie plus framerate onder andere filmisch licht dat Aloy tijdens tussenfilmpjes plus gameplay volgt.

Lees voorts

Analist verwachten dat Sony Electronic Dokter wil overnemen 

Ene analist verwachten dat Sony van project is wegens Electronic Dokter overheen te nemen mits reactie op Microsofts bericht Activision Blizzard te willen kopen.

Ter eentje wetsartikel van The Hollywood Reporter wordt dieper ingegaan op ie veranderende landschap van den game-industrie plus den zeggenschap diegene kerkdiensten zoals Spel Pass op dat landschap hebben.

Diverse analisten wordt aan ie woord lijdzaam, waaronder iemand van analysebureau Enders. EA zullen wegens Sony mits “den favoriet” kunnen wordt waargenomen wegens overheen te nemen. EA zullen op dit ogenblik 37 miljard dollar kosten, dus den analist sluit zowel noch uit dat Sony voordat eentje goedkopere optie gaat, zoals Ubisoft of Grand Theft Wagen-uitgever Take-Two.

Lees voorts

Electronic Arts

Blizzard hint zoals Warcraft-, Overwatch- plus Diablo-nieuws 

Blizzard heeft gedeclareerde dat ventilatoren weldra nieuwsbericht kunnen vooruitzien omtrent den Warcraft-, Overwatch- plus Diablo-franchises.

Dat meldde Blizzard-hoofd Mike Ybarra op Twitter. Ventilatoren vragen zichzelf namelijk voltooid wanneer zij meer Blizzard-nieuws kunnen vooruitzien nu BlizzCon plus BlizzConline dit schooljaar noch standhouden.

“Blizzard is eentje volwassene studio plus wij hebben getalenteerde plus groeiende teams diegene zowel live games ondersteunen”, aldus Ybarra. “Den komende weken waarnemen jij meer overheen Warcraft plus Overwacht. Diablo volgt. Blijf loeren!”

Watten den toekomst van World of Warcraft inhoudt is op dit ogenblik noch vertrouwd. Welnu zijn Overwatch 2 plus Diablo 4 ter ontwikkeling, maar duidelijkheid overheen releasedata is er noch.

Lees voorts

Overwatch

Crytek kondigt Crysis 4 aan 

Crytek heeft toestaan weten aan Crysis 4 te werken.

Den ontwikkelaar plaatste voorgerecht eentje korte teaser plus publiceerde daarna zowel eentje wetsartikel op diens officiële webstek. Erin laat CEO Avni Yerli weten dat er gewerkt wordt aan eentje vierde sector ter den shooterreeks. “Ie is tenslotte tijdstip wegens ie te knevelen: ja, den volgende Crysis-game gaat er komen.”

Volgens Yerli is den spel nog ter eentje vroegtijdig stadium van ontwikkeling. “Maar wij wilden jullie ie nieuwsbericht op tijdstip brengen, overmits wij hevig geestdriftig zijn overheen den toekomst plus wij willen toestaan weten dat wij zoals jullie luisteren.”

Lees voorts

Lancering Halo Infinite succesvolste uiteindelijk binnenshuis den franchise 

Den Halo Infinite-lancering is den succesvolste lancering totdat nu toe binnenshuis den franchise.

Dat heeft Microsoft-baas Satya Nadella tijdens eentje gesprek met investeerders toestaan weten. Den spel is tussentijds wegens meer dan twintig miljoen mensen gespeeld. Zowel den free-to-play multiplayer mits den betaalde singleplayercampagne verschenen staart vorig schooljaar op Xbox-consoles, pc plus Spel Pass.

Lees voorts

Halo

Elden Stadionring vermag ter dertig uur wordt uitgespeeld 

Gamers kunnen den volgende FromSoftware-game Elden Stadionring ter dertig uur uitspelen.

Dat laat producer Yasuhiro Kitao weten tijdens den Taipei Spel Vertoning 2022-presentatie. Hij laat weten dat den tijdstip diegene gamers spenderen ter den spel welnu hevig gaat verschillen vanaf persoon, maar ie hoofdverhaal ter den spel vermag ter dertig uur wordt uitgespeeld.

Dat betekent echter noch dat toneelspelers mits zij dat willen noch veel langer kunnen spenderen ter den spel: “Ie spel is immens plus bevatten vele tientallen uren aan gameplay.” Toneelspelers kunnen daarnaast na ie uitspelen van den spel eentje verfrissend spel opstarten plus uitdagendere vijanden voorgeschoteld krijgen.

Lees voorts

Elden Ring

Ventilatoren zijn haastigheid klaar met pc-versie Zelda: Ocarina of Time 

Ene menigte genaamd Harbour Masters werkt alhoewel geruime tijdstip aan eentje pc-versie van Nintendo 64-game The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Den spel is haastigheid voltooid.

Harbour Masters gokt dat den ontwikkeling voordat 90 procent vergevorderd is. Ter sprokkelmaand moeten den complete spel voltooid zijn, maar dan willen den ontwikkelaars nog eentje twee maanden inruimen wegens den overzetting te perfectioneren, wegens ie vervolgens rond april uit te brengen.

Den menigte ontwikkelaars bracht ter 2019 alhoewel eentje pc-versie van Super Mario 64 uit. Harbour Masters ‘reverese-engineered’ den codes van den N64-games zoals bruikbare code voordat eentje pc-versie, waardoor geen directe assets van Nintendo wordt tweedehands. Natuurlijk is ie spel welnu gebaseerd op eentje Nintendo-game, dus ie is mogelijk dat ie handel ginds daad tegen onderneemt.

Lees voorts

Zelda Ocarina of Time

Geen updates voordat Watch Dogs Legion meer ter den maak 

Er komen geen nieuwe updates meer zoals Watch Dogs Legion.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd ter eentje blogpost. Den laatste update diegene voordat den spel is uitgekomen is versie 5.6, diegene afgelopen september verscheen.

Ie huidige multiplayerseizoen is voorts ie laatste seizoen van den spel. Dit vijfde seizoen is afgelopen weekend begonnen. Daarna wordt seizoen trio, viertal plus vijf herhaald totdat uiteindelijk den servers offline gaan.

Lees voorts

Watch Dogs LegionWaterbron

Plaats een reactie

ajax-loader