'Call of Duty: Modern Warfare 2 al in alfafase'


Te ene video verstrekken Henderson ene update overheen den spel, diegene relatief vroegtijdig ter den alfafase van den ontwikkeling zullen zijn. Normaliter wordt zoals den ontwikkelingsstadium gerefereerd wanneer alle belangrijke mechanieken voordat den spel zijn voltooid, waarna ontwikkelaars content toevoegen.

Zowel verstrekken Henderson aan te hebben gehoord ie Gunsmith-systeem wegens wapens aan te voetstappen verandert ter den volgende Call of Duty-game. Dat zullen te maken hebben met ene opvolger van Warzone, diegene volgens bronnen van Bloomberg ter 2023 verschijnt voordat PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S.

Video Games Chronicle deelde reeds vroeger details overheen den spel. Zo draagt ie den codenaam Project Cortez plus zullen Amerikaanse soldaten vechten tegen ene Colombiaans drugskartel. Den spel wordt vermoedelijk vervaardigd voordat Infinity Ward plus moeten volgend schooljaar verschijnen.


 • IG Q&A: Welke games wordt teruggehouden ingevolge den graphics? 30 januari 2022 09:01


 • Halo

  ‘Certain Affinity werkt aan nieuwe multiplayermodus Halo Infinite’ 30 januari 2022 08:01


 • Microsoft Flight Simulator krijgt dit schooljaar dlss-ondersteuning 30 januari 2022 08:01


 • Elden Ring

  Moeilijkheidsgraad Elden Stadionring noch verlaagd voordat nieuwkomers 30 januari 2022 08:01


 • Rainbow Six Extraction Chopper

  Den lieve Operators ter Rainbow Six Extraction 29 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader