iPhone 13 Pro: deze games ondersteunen het gloednieuwe scherm


Dit wetsartikel is eentje advertorial van Vodafone. Lees hier watten dit betekent.

Gamen vermag ofschoon jaren intact ja op eentje iPhone, mee omdat Apple elke keer kiest voordat eentje snelle processor plusteken zijn iOS-software optimaliseert. Den nieuwste mensenleven iPhones, den iPhone 13 Voor plusteken 13 Voor Max, profiteren van eentje technische vernieuwing. Dat is ie scherm met eentje 120Hz-verversingssnelheid, ingevolge Apple eentje ProMotion-display medegedeeld. Ie scherm vermag 120 frames vanaf tel voorvallen, watten veel soepeler beeld oplevert dan eentje regulier 60Hz-scherm. Ie scherm vernieuwt zichzelf namelijk 120 keer vanaf tel ter positie van 60 keer. Voorgaande iPhones hebben eentje 60Hz-scherm. Vasthouden jou eentje oudere iPhone plusteken eentje iPhone 13 Voor (Max) ongeacht mekaar gedurende ie spelen van eentje geoptimaliseerde spel, dan zie jou dat den iPhone 13 Voor (Max) vloeiendere beeldhouwwerken toont plusteken sneller overkomt.

Ie voornaamste aandachtspunt noemden wij netwerk; den spel moeten geoptimaliseerd zijn. Dat vermag Apple noch doet, enig den gameontwikkelaar. Steeds meer ontwikkelaars brengen eentje update uit diegene eentje 120Hz-modus aan hun spel toevoegt. Dat is ja nieuwsbericht voordat bezitters van eentje iPhone 13 Voor (Max). Wie eentje andere iPhone heeft, blijft den spel spelen op maximaal 60 Hz. Dat geldt zowel voordat niet-geoptimaliseerde games op den iPhone 13 Voor (Max).

Op ogenblik van schrijven ondersteunen den onderstaande games eentje 120Hz-modus voordat den iPhone 13 Voor plusteken 13 Voor Max. 

Pokémon Go 

Den – nog steeds – populaire spel Pokémon Go bevatten sinds december 2021 eentje 120Hz-modus. Hartstikke komisch, maar ie is welnu even uitkijken. Standaard staat den 120Hz-modus namelijk uit. Jij kunt ‘m zelf inschakelen via ie (moderne) instellingenscherm ter den Pokémon Go-game. 
pokemon go

Doom

Ie jarenoude spel Doom – wie weet ie noch – is zowel op iOS speelbaar. Op den iPhone 13 Voor (Max) zelfs via eentje 120Hz-modus; wie had dat gedacht waarna den originele spel ter 1993 debuteerde. 

Pascal’s Wager

Pascal’s Wager is noch den uiterst weten spel op iOS, maar absoluut ie trachten waard mits jou houdt van eentje synoniem rollenspel ter eentje fantasiewereld. 

Genshin Impact

Dit spel worden ter ie najaar van 2021 ingevolge Apple uitgeroepen totdat den uitgelezene spel watten betreft Visuals & Graphics. Ene hele eer. Apple stelt dat Genshin Impact den visuele rijksgrens van mobiel gamen verlegd heeft, plusteken dat wasgoed ofschoon ter den 60Hz-modus. Ter den 120Hz-modus komen den spannende vechtscenes nog huis uit den verf. 
Genshin impact

Phoenix 2

Zowel den spannende spel Phoenix 2 komt op den iPhone 13 Voor (Max) maximaal uit den verf dankzij den 120Hz-modus. 

Doodle Jump 

Ie zeer weten spelletje Doodle Jump – waarbij jou poppetje opwaarts springt plusteken monsters moeten ontwijken – speelt op den iPhone 13 Voor (Max) nog soepeler dankzij den ProMotion-ondersteuning. 
Doodle Jump

Sim only-abonnement 

Thuis gamen is komisch plusteken gedurende vrienden plusteken stamhuis kun jou wegens den wificode vragen wegens zowel daarginds lekker te gamen. Maar ter den bus plusteken trein plusteken wachtend op jou contract heb jou misschien geen wifi gedurende den hand, of blijkt den kosteloos wifiverbinding van ie koffietentje noch snel plusteken stabiel toereikend voordat jou favoriete spel.

Wegens overal landhuis te profiteren van razendsnel plusteken stabiel mobiel internet, kun jou ie uitgelezene eentje mobiel internetabonnement afsluiten. Jij kunt eentje iPhone met jaarkaart verkregen, maar zowel loeren zoals eentje sim only-abonnement. Hierbij voorschrift jij zelf den iPhone – plusteken koop jou hem dus waar jou wil. Ie sim only-abonnement laat jou tegen eentje scherpe prijs internetten plusteken natuurlijk zowel opbellen plusteken sms’plusteken. Ie sim only-abonnement van Vodafone is helemaal compleet, want hiermee kun jou jou gegevens porties met vrienden plusteken stamhuis. Dit groepsabonnement

Helemaal handig: heb jou thuis internet van Ziggo? Dan ontvang jou reserve’s mits jou eentje sim only-abonnement van Vodafone neemt. Denken aan totdat vijf euro vanaf maand korting op jou jaarkaart plusteken elke maand eentje duo zo omvangrijke databundel. Helemaal kosteloos!

Nieuwe iPhones met eentje 120Hz-scherm 

Den iPhone 13 Voor plusteken 13 Voor Max zijn vooralsnog den enige iPhones met eentje 120Hz-scherm dat soepel gamen ondersteunt. Andere iPhones, van den iPhone 13 plusteken 13 mini totdat oudere modellen, hebben eentje 60Hz-scherm. Wil jou den uitgelezene game-ervaring, dan heb jou nou dus smaak uit twee iPhones. Straks dit schooljaar zullen ie aanbod zeer waarschijnlijk groter wordt. Ie moeten namelijk welnu intact raar stappen wil Apple geen 120Hz-scherm ter den iPhone 14 Voor plusteken 14 Voor Max uitvallen. Mogelijk krijgen zowel andere iPhone 14-modellen zo’n soepel scherm, maar daarginds zijn den geruchten ie nog noch overheen ooit. Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader