Blizzard-survivalgame is al bijna vijf jaar in ontwikkeling


Op den LinkedIn-pagina van Craig Amai, diegene den ontwikkeling van ie spel overziet, valt namelijk te oplezen dat hij ter juli 2017 reeds begon met den werkzaamheden aan eentje onaangekondigde survivalgame. Hoogstwaarschijnlijk gaat ie overheen idem spel.

Ie is noch intact verrassend, dat vorige week worden aangekondigd, reeds nagenoeg vijf schooljaar ter ontwikkeling is. Blizzard-baas Mike Ybarra meldde kort na den bekendmaking op Twitter namelijk dat hij ie spel zelf reeds vele uren heeft gespeeld. Dat hoeft verder noch te bezegelen dat den spel straks uitkomt: tijdens den bekendmaking zocht Blizzard zowel zoals nieuwe werknemers wegens aan ie spel te werken.

Den naamloze survivalgame is ter ontwikkeling voordat pc plus vreemdeling consoles. Den spel “bevatten helden diegene wij nog willen ontmoeten, vertellen diegene nog verteld willen wordt plus wagen diegene nog meegemaakt willen wordt. Eentje reusachtig rijk vol met mogelijkheden diegene verkend kunnen wordt.”


 • Bungie

  Sony koopt Bungie voordat 3,6 miljard dollar 31 januari 2022 19:01


 • Final Fantasy 7 Remake

  Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit schooljaar onthuld 31 januari 2022 15:01


 • uncharted

  Nieuwe poster van Uncharted-film uitgebracht 31 januari 2022 15:01


 • Alice Madness

  Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee’s Alice 31 januari 2022 15:01


 • Team17 brengt NFT’s gebaseerd op Worms uit 31 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader