'Hogwarts Legacy komt in september uit'


Dat meldt ie Twitter-account AccountNGT, dat voorheen hoewel correcte verwittiging van games mits Strak Wars Eclipse plus GTA Online zoals buitenshuis bracht. Hij claimt dat Hogwarts Legacy ter september uitkomt plus dat er ter sprokkelmaand of maart tijdens eentje PlayStation-stream eentje nieuwe trailer wordt getoond diegene zichzelf richt op verschillende skills ter den spel.

Officieel is ge beroemd dat Hogwarts Legacy ergens dit klas moeten uitkomen. Er gingen voorafgaand geruchten dat ie spel mogelijk zoals 2023 uitgesteld zullen wordt, maar recentelijk herbevestigde Warner Bros. dat ie spel feitelijk dit klas verschijnt. 

Hogwarts Legacy is ter Warner Bros. Avalanche ter ontwikkeling voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc plus laat toneelspelers ter den vel sluipen van eentje pupil op Zweinstein.


 • Promotionele afbeelding van BOE's nieuwe 500 hertz-monitor

  BOE kondigt 500 hertz-gamingmonitor aan 31 januari 2022 11:01


 • Scarlet Nexus

  Scarlet Nexus-maker wil ‘volwassener’ voortzetting maken 31 januari 2022 11:01


 • Gran Turismo 7

  Sony zendt woensdag State of Play overheen Gran Turismo 7 uit 31 januari 2022 11:01


 • Blizzard

  Blizzard-survivalgame is hoewel nagenoeg vijf klas ter ontwikkeling 31 januari 2022 11:01


 • System Shock

  Mortal Kombat-schrijver regisseert System Shock-serie 31 januari 2022 11:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader