Mortal Kombat-schrijver regisseert System Shock-serie


Dat meldt Deadline. “Ie is eentje eer wegens samen met ie fantastische team van Binge plus Nightdive Studios den iconische System Shock-franchise zoals tv te brengen. Ik wacht nu tijden op ie juiste uur wegens mijn regiedebuut te maken plus ie is tenslotte zover.”

Russo heeft zowel ie script pennen van eentje volgende verfilming van Space Invaders plus werkt op dit uur zowel aan eentje script voordat eentje Saints Row-film. Den System Shock-serie moeten ergens dit klas verschijnen.

Vorig klas worden den serie gebaseerd op System Shock aangekondigd. Den live-action serie betreft eentje samenwerkingsverband tussen licentiehouder Nightdive Studios plus Binge.com, eentje streamingplatform dat dit klas verschijnt. Den streamingdienst moeten zichzelf specifiek uitlijnen op content gebaseerd op games. Binge.com werkt zowel aan eentje serie gebaseerd op Driver.

Hoewel ie ter 1994 verschenen System Shock is ontwikkeld onderbrak LookingGlass Technologies, werkt Nightdive nu enkele jaren aan eentje remake van ie spel. Den Bioshock-games zijn spirituele opvolgers van System Shock. Ter System Shock – plus den volgende remake – opzoeken toneelspelers eentje ruimtestation waarin eentje losgeslagen A.I. den scepter zwaait. Ie is waarschijnlijk dat den serie eentje soortgelijk plot gaat voortbestaan.


 • Bungie

  Sony koopt Bungie voordat 3,6 miljard dollar 31 januari 2022 19:01


 • Final Fantasy 7 Remake

  Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit klas onthuld 31 januari 2022 15:01


 • uncharted

  Nieuwe poster van Uncharted-film uitgebracht 31 januari 2022 15:01


 • Alice Madness

  Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee’s Alice 31 januari 2022 15:01


 • Team17 brengt NFT’s gebaseerd op Worms uit 31 januari 2022 15:01Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader