Scarlet Nexus-maker wil 'volwassener' vervolg maken


Dat meldt Kenji Anabuki ter ene gesprek met Inverse. Bandai Namco heeft nog geen voortzetting op den vorig klas verschenen rpg aangekondigd, maar Anabuki verstrekken aan te weten watten hij ter ene voortzetting zullen willen zien.

“Indien er ene voortzetting komt, zullen ik ie superkrachtenthema zowel op andere vlakken dan schattig ter gevechten terug willen zien. Den setting plusteken ie vertelsel kunnen ene volwassener publiek aanspreken wegens thema’s te tradities zoals ie onveiligheid van ie tradities van superkrachten.” Voorts zullen Anabuki den tussenfilmpjes willen verbeteren – ter ie eerste portie wordt tussenfilmpjes indien geanimeerde tekeningen getoond.

Scarlet Nexus verscheen vorig klas voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One. Den spel staat tijdelijk zowel op Xbox Spel Pass. Scarlet Nexus speelt zichzelf ge ter New Himuka, waar wezens genaamd The Others uit den lucht komen vallen wegens den breinen van mensen op te opeten. Protagonisten Yuito plusteken Kasane sluiten zichzelf aan erbij den Other Defense Force wegens den wezens te bevechten. Toneelspelers voorschrijven daarbij overheen verschillende wapens plusteken superkrachten, diegene zij kunnen uitlenen van teamgenoten.

Scarlet Nexus


 • Final Fantasy 7 Remake

  Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit klas onthuld 31 januari 2022 15:01


 • uncharted

  Nieuwe poster van Uncharted-film uitgebracht 31 januari 2022 15:01


 • Alice Madness

  Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee’s Alice 31 januari 2022 15:01


 • Team17 brengt NFT’s gebaseerd op Worms uit 31 januari 2022 15:01


 • Gwent

  ‘Nieuwe singleplayer Gwent-game ter ontwikkeling’ 31 januari 2022 14:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader