Spaanse politie rolt cryptoboerderij op na verdenking wietplantage


Den cryptoboerderij ter Santiponce bestond uit 21 ASIC-systemen plus meerdere welstand EVGA-videokaarten, samen inderdaad voordat eentje maandopbrengst van vrijwel 3.500 euro. Den Spaanse politie schatte den waarde van alreeds ie materiaal “bovenin den 44.500 euro”, alreeds lijkt den schatting vooral aan den hand van adviesprijzen te zijn geproduceerd — noch den verwoed toegenomen marktprijzen voordat dit kaliber apparatuur.

Den lokale politie had den locatie ter den smiezen nadat bleek dat er wederrechtelijk gewoonte geproduceerd zullen wordt van ie stroomnetwerk, middels eentje externe stroomtap. Den cryptoboerderij zullen ter totaal stoer watten ampères getrokken hebben, alreeds worden ter ie officiële politiebericht noch gedefinieerd hoeveel dat precies zullen zijn geweest. Welnu zullen den elektriciteitsfraude eentje boete van vrijwel “2.000 euro vanaf maand” geldsommen.

Te tegenstelling totdat den doorsnee wietplantage wasgoed er weinig sprake van merkbare warmte ín ie gebouw. Den opgebouwde warmte van alle hardware worden zojuist efficiënt zoals buitenshuis vervoerd, om middel van zware koelapparatuur plus ventilatoren bedoeld voordat ie industriële circuit. Overheen ie handicap aan penetrante reukzin worden noch gesproken om den Spaanse politiewoordvoerders.

Lokale experts vermoeden dat den cryptoboerderij schrede ter eentje “vroege ontwikkelingsstadium” van operatie verkeerde. Den apparatuur is ter deeg genomen voordat er sprake zullen zijn van significante winstmarges voordat den wederrechtelijk aangesloten cryptoboeren. 


 • Promotionele afbeelding van BOE's nieuwe 500 hertz-monitor

  BOE kondigt 500 hertz-gamingmonitor aan 31 januari 2022 11:01


 • Officiële render van AMD's Navi 24-gpu, het instapmodel voor RDNA 2-graphics.

  AMD geven toe: Navi 24-gpu is vooral bedoeld voordat laptops 20 januari 2022 15:01


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch voldoende’-claim 19 januari 2022 15:01


 • Illustratie van de buiten van ASML's TwinScan EXE:5000, een 'high volume' lithografiemachine voor microchips.

  Intel is eerste cli van ASML’s volgende EUV-machine 19 januari 2022 14:01


 • Promotionele render van een Exynos 2200-SoC van Samsung.

  Samsung kondigt Exynos 2200-SoC met RDNA 2-gpu officieel aan 19 januari 2022 08:01



Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader