Team17 brengt NFT's gebaseerd op Worms uit


Den verspiller werkt daarvoor samen met ie blockchainbedrijf Reality Gaming Group. Den NFT’s existentie uit unieke, met den rekentuig gegenereerde artwork gebaseerd op Worms. “Elke NFT is uniek plus schenkkan noch gekopieerd wordt, watten zij schaars plus mogelijk behoorlijk waardevol maakt.”

Volgens Team17 plus Reality Gaming Group zijn den NFT’s diegene zij uitbrengen minder schadelijk voordat ie milieu dan andere NFT’s. 100.000 van dit NFT’s minen zullen gelijkstaan aan ie jaarlijkse ketelverbruik van elftal huishoudens. Den officiële MetaWorms-website verstrekken vooralsnog weinig verdere kennisoverdracht overheen ie waarde van den NFT’s of hoeveel zij gaan kosten.  

Voormalige werknemers – zoals Steph McStea – hebben zichzelf ontkennend geuit overheen den bekendmaking. “Dit is noch den studio waar ik uiteindelijk van hield.” Volgens Eurogamer waren veel huidige werknemers van Team17 voordat den bekendmaking noch op den hoogte van den NFT’s. Andere werknemers diegene er welnu van be wisten zullen hun onvrede inwendig hebben geuit, maar dat zullen op dovenmansoren zijn gevallen.

Team17 is noch ie enige gamebedrijf dat experimenteert met NFT’s. Ubisoft kondigde vorig schooljaar aan NFT’s ter games te gaan verwerkt ter den vorm van Ubisoft Quartz. Te Ghost Recon Breakpoint kunnen toneelspelers dan zowel bepalend items kopen plus weer verkopen. Den ontwikkelaar van ie volgende Stalker 2 kondigde daarnaast aan NFT’s ter den spel te willen verwerkt. Na veel negatieve terugkoppeling besloot den studio diegene besluit kort na den bekendmaking terug te kolken.

Worms


 • Final Fantasy 7 Remake

  Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit schooljaar onthuld 31 januari 2022 15:01


 • uncharted

  Nieuwe poster van Uncharted-film uitgebracht 31 januari 2022 15:01


 • Alice Madness

  Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee’s Alice 31 januari 2022 15:01


 • Gwent

  ‘Nieuwe singleplayer Gwent-game ter ontwikkeling’ 31 januari 2022 14:01


 • Afbeelding van een uitgerookte EVGA-videokaart in een wietplantage uit GTA Online.

  Spaanse politie rolt cryptoboerderij op na verdenking wietplantage 31 januari 2022 12:01

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader