De gamereleases van februari


Life is Strange Remastered Collection

1 schrikkelmaand – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Na ie tegenvallende Remember Mij wist Dontnod Entertainment nét voldoende poen erbij mekaar te verzamelen wegens te 2015 Life is Strange uit te brengen. Den episodische spel worden gezegend wegens hoe bedachtzaam serieuze thema’s aan ie licht komen plus den haast meditatieve intermezzo’s tijdens den puinhoop van ie alledaagse leven. Voorloper Life is Strange: Before the Storm raakt vooral eentje ontvankelijk snaar erbij degenen diegene vertrouwd zijn met ie eerste stukje, dus is ie prettig dat beide spellen zijn verpakt te den Life is Strange: Remastered Collection. Ie valt nog te bezien hoe drastisch den games er grafisch op vorderen, maar elke reden wegens Life is Strange weer ooit te spelen is eentje goede reden.

Life is Strange

Dying Light 2: Stay Human

4 schrikkelmaand – Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Na eentje lange ontwikkeltijd brengt Techland tenslotte Dying Light 2: Stay Human uit. Maak jij geen zorgen: onderbeen wanneer jij álles te den spel wilt zien ben jij er vijfhonderd uur mee zoetsmakend. Voordat den gemiddelde speler is dat vorstelijk minder, ofschoon lijkt er voldoende te tenuitvoerleggen te zijn te ‘The City’. Ene diepgaand keuzesysteem is volgens den ontwikkelaar van zeggenschap op den toestand van den stad, met den verstandhouding tussen den vele facties. Zowel is den combinatie van parkour plus gevechten uitgebreid, met meer middelen wegens snel te vluchten van zombies zodra den zon ondergaat. Dying Light 2 heeft er alle vorm van eentje ouderwets leuke zombiegame te wordt, dus zet hem zeker op jij radar.

Dying Light 2

OlliOlli World

8 schrikkelmaand – Nintendo Switch plus pc

Roll7 komt te schrikkelmaand met eentje van den interessantste indietitels van 2022. OlliOlli World wordt zowel welnu den ‘Super Mario Word van den franchise’ verwoord, eentje natuurlijke stap zoals eentje grotere wereld vol missies plus kleurrijke personages mits wandelende ijsjes plus gespierde meeuwen. Ongeacht den fantastische decoratie zegt den ontwikkelaar den gameplay nog voorts te hebben verfijnd, met talloze uitdagingen wegens te behalen plus high scores wegens te verbreken. Daarbij pakt den uiterst controversiële bijstelling – noch meer kunnen vallen – te onze eerste skatesessies verrassend ja uit.

Sifu

8 schrikkelmaand – PlayStation 5, PlayStation 4 plus pc

Op 8 schrikkelmaand verschijnt nog eentje interessante indiegame te den vorm van Sifu. Erin neemt eentje jonge kungfukrijger wraakneming op den moordenaars van zijn gezin. Te den praktijk mondt dat uit te spectaculaire vuistgevechten met omvangrijke groepen vijanden diegene alles tenuitvoerleggen wegens jij eentje kopje kleiner te maken. Gelukkig krijgen toneelspelers zowel den besluit overheen zo’n ietsje alles te den omtrek: messen, zetels, rekenen plus zelfs snugger gewoonte van den muur is eentje optie. Mocht jij sterven, dan verstrijkt er eentje klas plus moeten jij ie iedereen  weer weer trachten. Sifu klinkt dus mits eentje wedren tegen den pendule, plus tegelijkertijd eentje versnelde leerweg van den gemiddelde vechtsporter.

Sifu

CrossfireX

10 schrikkelmaand – Xbox Series X plus S plus Xbox One

Zoals verluidt is ie Chinese Crossfire den uiterst gespeelde multiplayergame ter wereld. Wegens den spel te ie Westen aan den man te brengen komen Microsoft plus Control-maker Remedy met den vernieuwde versie CrossfireX. Den gloednieuwe strijd moeten vooral fungeren mits eentje invoering totdat den wereld van den spel, waarna toneelspelers aan den slag kunnen met eentje geüpdatete versie van den populaire multiplayer. Hoewel den spel vooral den Tegenstoot-Strike-liefhebber aanspreekt, is ie nog den vraag of CrossfireX voldoende welslagen zou hebben te ie verzadigde shooterlandschap.

crossfirex

Total War: Warhammer 3

17 schrikkelmaand – pc

Creative Assembly gaf met den Total War: Warhammer-spellen eentje nieuwe impuls aan den franchise. Te schrikkelmaand komt den reeks met ie derde stukje ten einde. Diegene derde spel lijkt vooral uitgebreider te wordt dan voorgaande porties. Zo is den ordner van den strijd, diegene bestaat uit den fantasievolle Realm of Puinhoop plus den iets realistischere Lands of the East, zeker twee keer zo vitaal mits ie vorige stukje. Zowel willen Siege Battles gevarieerder zijn plus zorgen Survival Battles – waarbij hordes van vijanden jij bestormen – volgens den ontwikkelaar voordat eentje bevredigendere climax. Indien kers op den taart verschijnt straks dit klas zowel nog Mortal Empires, eentje gigantische strijd diegene maps van alle drietal den games combineert.

Total War: Warhammer 3

Horizon Forbidden Westelijk

18 schrikkelmaand – PlayStation 5 plus PlayStation 4

Voordat Horizon Forbidden Westelijk heeft Guerrilla Games ooit belangstellend gekeken zoals watten eentje openwereldgame ja maakt. Zodoende beschikt protagonist Aloy overheen tal van middelen wegens den robotdino’s te bevechten plus den spelwereld te verkennen – zoals eentje grijphaak plus eentje Zelda-achtige zweefvlieger. Zowel willen zijpersonages eentje grotere rol spelen, plus moeten ie nog steevast mysterieuze vertelsel meer setting geven dan te Zero Dawn. Forbidden Westelijk zullen daarom zomaar ooit eentje van den lieve games van ie klas kunnen wordt. Wij wachten gestressd ge.

Horizon Forbidden West

Destiny 2: The Witch Queen

22 schrikkelmaand – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Bungie heeft geen woord gelogen waarna ie beloofde jaren aan content voordat Destiny 2 te willen bieden. Nu staan er drietal uitbreidingen voordat den spel gepland, waarvan The Witch Queen te schrikkelmaand verschijnt. Den bijbehorende strijd speelt zichzelf ge te den nieuwe Savathûn’s Throne World, waar toneelspelers vechten tegen den Hive of Lightbearers: vijanden diegene netwerken mits Guardians ‘Light’ kunnen usances voordat hun attaques. Zowel wordt Glaive-wapens voordat gevechten van dichtbij geïntroduceerd plus is ie met den vergroting mogelijk wegens nieuwe wapens te craften. Op 5 maart gaat zowel den nieuwe raid van start, diegene toneelspelers voorlopig zoetsmakend moeten vasthouden.

destiny 2 witch queen

Grid: Legends

25 schrikkelmaand – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Grid: Legends is allesbehalve eentje serieuze simracer. Hoewel Codemasters na den remake van Grid reserve voetlicht heeft uitgegeven aan den ‘feel’ van automaat’s, moeten Legends vooral kolken wegens snelle fun op ie circuit. Geheel te stijl inhouden den spel daarom eentje verhaalmodus diegene ie stuk tussen coureurs wederzijds moeten weergeven, honingdrank eentje losse carrièremodus plus eentje tal multiplayermodi waarbij toneelspelers zichzelf naadloos erbij elkaars wedren kunnen bijdoen.

Grid Legends

Elden Stadionring

25 schrikkelmaand – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Na zeven soulslikes durft FromSoftware ie aan wegens zijn gezegend formule toe te stappen op eentje volledige open wereld. Elden Stadionring laat toneelspelers vrij te eentje gotisch landschap, vol gevaarlijke vijanden, kleine vertellen plus hints zoals eentje vergane vennootschap. Los van omvangrijke eindbazen plus kleinere kerkers met verrassingen, inhouden den spel zowel grotere kerkers diegene toneelspelers op verschillende omgangsvormen kunnen toenaderen. Tel ginder eentje tal prettige verfijningen erbij op, zoals Ashes of War diegene den vaardigheid plus ie type van eentje wapen eenvoudig bijstellen, plus Elden Stadionring lijkt FromSoftware’s uiterst indrukwekkende waardigheidstitel totdat op vandaag te wordt.

Elden Ring

Overige releases

 • Sherlock Holmes: Crimes and Punishment – 3 schrikkelmaand, Switch
 • Backbone – 9 schrikkelmaand, Switch
 • Edge of Eternity – 10 schrikkelmaand, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One
 • Lost Ark – 11 schrikkelmaand, pc
 • Dynasty Warriors 9: Empires – 15 schrikkelmaand, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Switch plus pc
 • The King of Fighters 15 – 17 schrikkelmaand, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc
 • Assassin’s Creed: The Ezio Collection – 17 schrikkelmaand, Switch
 • Martha is Dead – 24 schrikkelmaand, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc
 • Assetto Corsa Competizione – 24 schrikkelmaand, PlayStation 5 plus Xbox Series X plus S
 • Blood Bowl 3 – schrikkelmaand, Switch
 • Shredders – schrikkelmaand, Xbox Series X plus S

 • Final Fantasy VII: Ever Crisis

  Ie openingsfilmpje van Final Fantasy 7: Everzwijn Keerpunt 01 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Shadow Warrior 3

  Richt eentje slachtpartij aan te Shadow Warrior 3 01 schrikkelmaand 2022 16:02


 • MLB The Show

  Sony brengt MLB The Vertoning 22 zoals PlayStation, Xbox plus Switch 01 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass-games van eerste tweede schrikkelmaand bevestigd 01 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Battlefield 2042

  Eerste seizoen Battlefield 2042 uitgesteld zoals den zomer 01 schrikkelmaand 2022 15:02Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader