'Star Wars Eclipse geïnspireerd door The Last of Us'


Dat meldt Twitter-gebruiker AccountNGT, diegene ene week voordat den spel officieel worden aangekondigd hoewel ene screenshot van den trailer lekte. Den verhouding tussen vertelsel plus gameplay zullen vooral overeenkomen met den kennis Naughty Dog-game.

Volgens den Twitteraar moeten Eclipse ene openwereld adventuregame wordt plus inhouden ie spel zowel ene multiplayermodus, diegene om ie Montream-team van Quantic Dream wordt ontwikkeld. Den ontwikkeling zullen start 2021 van start zijn getogen plus zullen dus nog ter ene vroegtijdig stadium zijn.

Voorgaande kennisoverdracht is noch officieel bevestigd om Quantic Dream, maar vermits den Twitteraar ter kwestie zowel op voorhand ene screenshot van den onthullingstrailer toonde, lijkt den kennisoverdracht degelijk.

Strak Wars Eclipse speelt zichzelf be ten tijde van den High Republic. Te den spel nemen toneelspelers den rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes stemkracht hebben op den toestand ter den Outer Rim van ie universum. Eentje officiële releasedatum plus systemen zijn nog noch vertrouwd.


 • Bungie

  Sony koopt Bungie voordat 3,6 miljard dollar 31 januari 2022 19:01


 • Final Fantasy 7 Remake

  Final Fantasy 7 Remake: Part 2 wordt dit schooljaar onthuld 31 januari 2022 15:01


 • uncharted

  Nieuwe poster van Uncharted-film uitgebracht 31 januari 2022 15:01


 • Alice Madness

  Solid Snake-stemacteur maakt tv-serie van American McGee’s Alice 31 januari 2022 15:01


 • Team17 brengt NFT’s gebaseerd op Worms uit 31 januari 2022 15:01Wel

Plaats een reactie

ajax-loader