Stemacteur Troy Baker zet samenwerking met NFT-bedrijf stop


Den filmster, onder andere beroemd voordat zijn rol mits Joel te den The Last of Us-games, kondigde voorheen dit klas aan samen te gaan werken met VoiceverseNFT. Dat nering levert NFT’s bestaande uit stemmen diegene met AI zijn geproduceerd plusteken wordt ingezet voordat onder andere podcasts plusteken scripts. 

Baker kon rekenen op veel kritiek voordat zijn smaak wegens zichzelf aan NFT’s te wagen – veel ventilatoren waren van opinie dat NFT’s ene scam zijn of slecht voordat ie milieu zijn. Zowel tijdens den Play, Watch, Listen-podcast waar Baker onderdeel van is kon hij op kritiek rekenen van zijn medepresentatoren Mike Bithell, Alanah Pearce plusteken Austin Wintory.

Den kritiek heeft klaarblijkelijk effect gehad op den smaak van Baker, want gisteren kondigde hij aan dat hij heeft priv weliswaar noch samen te gaan werken met VoiceverseNFT. Op Twitter meldt hij: “Bedankt iedereen voordat den terugkoppeling plusteken ie geduld. Na zorgvuldige overweging heb ik priv wegens den samenwerkingsverband mt VoiceVerseNFT noch voort te zetwerk. Overgeschreven van den intenties heb ik jullie gehoord plusteken verontschuldig ik mij voordat den voorwaarde dat jullie ‘haten’ voort ie oneens met mij te zijn.”

Diverse andere mensen plusteken bedrijven in den game-industrie hebben alreeds aangekondigd te willen uitproberen met NFT’s. Zo liet Team17 gisteren weten NFT’s gebaseerd op den Worms-franchise uit te brengen, plusteken heeft Ubisoft vorig klas ‘Ubisoft Quartz’ gelanceerd. Den ontwikkelaar van ie volgende Stalker 2 kondigde daarnaast aan NFT’s te den spel te willen verwerkt. Na veel negatieve terugkoppeling besloot den studio diegene besluit kort na den bulletin terug te wentelen.


 • Final Fantasy VII: Ever Crisis

  Ie openingsfilmpje van Final Fantasy 7: Everzwijn Laagconjunctuur 01 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Shadow Warrior 3

  Richt ene slachtpartij aan te Shadow Warrior 3 01 sprokkelmaand 2022 16:02


 • MLB The Show

  Sony brengt MLB The Vertoning 22 zoals PlayStation, Xbox plusteken Switch 01 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass-games van eerste tweede sprokkelmaand bevestigd 01 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Battlefield 2042

  Eerste seizoen Battlefield 2042 uitgesteld zoals den zomer 01 sprokkelmaand 2022 15:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader