Xbox Game Pass-games van eerste helft februari bevestigd


Eentje vitaal gedeelte van den spellen lekte voorheen vandaag reeds uit. Aanstaande donderdag komen Tegenstelling (console plus cloud), Dreamscaper (console, pc plus cloud) plus Telling Lies (console, pc plus cloud) op den service te staan.

Vanaf 10 febrauri staan Besiege (console, pc plus cloud), ie onderbrak Remedy ontwikkelde CrossfireX (console), Edge of Eternity (console, pc plus cloud), Skul: The Hero Slayer (console, pc plus cloud) plus The Last Kids on Earth and the Staff of Doom (console, pc plus cloud) op Spel Pass.

Op 14 schrikkelmaand totdat slot verschijnen Ark: Ultimate Surivor Edition (console, pc plus cloud) plus Infernax (console, pc plus cloud) op den abonnementsservice. Uitgebreide beschrijvingen van den spellen zijn op den Xbox-website te vinden.

Microsoft laat daarnaast weten dat den volgende spellen vanaf 15 schrikkelmaand noch meer op Spel Pass staan: Control (console, pc plus cloud), Code Vein (console, pc plus cloud), Final Fantasy 12: The Zodiac Age (console plus pc), The Medium (console, pc plus cloud), Project Winter (console, pc plus cloud) plus The Falconeer (console, pc plus cloud).

Xbox Game Pass


 • Final Fantasy VII: Ever Crisis

  Ie openingsfilmpje van Final Fantasy 7: Everzwijn Laagconjunctuur 01 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Shadow Warrior 3

  Richt eentje slachtpartij aan te Shadow Warrior 3 01 schrikkelmaand 2022 16:02


 • MLB The Show

  Sony brengt MLB The Vertoning 22 zoals PlayStation, Xbox plus Switch 01 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Battlefield 2042

  Eerste seizoen Battlefield 2042 uitgesteld zoals den zomer 01 schrikkelmaand 2022 15:02


 • WWE 2K22

  Nieuwe gameplay-engine van WWE 2K22 te zien te trailer 01 schrikkelmaand 2022 15:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader