Laatste twee klassen in Tiny Tina's Wonderlands onthuld


Den trailer toont den Spore Warden- plus Graveborn-klassen plus er wordt zowel diverse omgevingen, vijanden plus personages getoond. Te Tiny Tina’s Wonderlands kunnen toneelspelers zelf hun inherent personage samenstellen met opties uit zes verschillende skill trees. Ongeacht bovengenoemde schoolklassen zijn er den Stabbomancer, Brr-Zerker, Spellshot plus Clawbringer.

Te Tiny Tina’s Wonderlands neemt men ie op tegen den gevaarlijke Dragon Lord plus vele andere monsters ter eentje fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert dit spelwereld plus verandert den regels onveranderlijk. Den spel bevatten eentje coöperatief speelbare strijd voordat maximaal viertal toneelspelers.

Tiny Tina’s Wonderlands komt op 25 maart uit uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus Epic Games Store. Straks ter ie schooljaar moeten den spel zowel zoals andere winkels op pc komen.


 • dying light 2

  Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan uiteindelijk 02 sprokkelmaand 2022 16:02


 • Halo Infinite

  Boodschap overheen toekomstige Halo Infinite-content uitgesteld 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Godfall

  Makers Godfall werken aan nieuwe co-op-game 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-studio vraagt toneelspelers te wachten op eerste patch 02 sprokkelmaand 2022 15:02


 • Gardens

  Makers Journey plus Skyrim uitlijnen nieuwe studio Gardens op 02 sprokkelmaand 2022 15:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader