Makers Journey en Skyrim richten nieuwe studio Gardens op


Dat is zo aangekondigd. Den studio is opgericht onderbrak Chris Bell (Journey, What Remains of Edith Finch), Lexie Dostal (Dustforce) plusteken Stephen Bell (Blaseball, What Remains of Edith Finch). Voorts werken er ontwikkelaars diegene mee hebben geholpen aan den ontwikkeling van games indien Spider-Man, Skyrim, Ratchet & Clank, den Fallout-franchise, Ashen plusteken The Hobbit.

Ie team wil “levendige online games met betekenisvolle multiplayermomenten plusteken relaties tussen toneelspelers overheen den hele wereld” creëren. Er zijn nog geen details overheen games diegene ter ontwikkeling zijn vrijgegeven, maar er is welnu watten artwork uitgekomen dat hieronder te bekijken is.

Opvallend aan Gardens is dat den studio zichzelf richt op volledig op afstand werken plusteken dus noch vanuit werkplek. Dit wegens ie geluk plusteken den gezondheid van diens werknemers te waarborgen. Den meeste werknemers woon ter Portland plusteken Los Angeles. Gardens heeft vorig klas 4,5 miljoen dollar aan fondsen opgehaald wegens ie winkelbedrijf op te stichten. Den officiële webstek is hier te opzoeken.

Gardens

Gardens

Gardens


 • dying light 2

  Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker dan uiteindelijk 02 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Halo Infinite

  Bulletin overheen toekomstige Halo Infinite-content uitgesteld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Godfall

  Makers Godfall werken aan nieuwe co-op-game 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Tiny Tina’s Wonderlands

  Laatste twee schoolklassen ter Tiny Tina’s Wonderlands onthuld 02 schrikkelmaand 2022 15:02


 • Dying Light 2 art

  Dying Light 2-studio vraagt toneelspelers te wachten op eerste patch 02 schrikkelmaand 2022 15:02Put

Plaats een reactie

ajax-loader