'Nieuwe gamefilm van The Rock gebaseerd op Call of Duty'


Dat claimt Giant Freakin Robot te hebben vernomen van diens bronnen. Dwayne Johnson zullen ter gesprek zijn met den bedrijven achter den franchise wegens te spelen ter den filmrolletje. Meer details zijn er vooralsnog echter noch.

Vorige week liet den onderaannemer, beroemd van wentelen uit Jumanji, Fast and the Furious plusteken Rampage, weten ter ene nieuwe gameverfilming te spelen. “Wij gaan ene van den grootste, uiterst stoere games op ie scherm toveren – eentje diegene ik zelf jaren heb gespeeld. (…) Wij zullen er voordat zorgen dat gamers tevreden kunnen zijn, maar wij willen gewoon ene geweldige filmrolletje maken.”

Te 2015 zullen Activision alhoewel gesprekken hebben gehad wegens ene cinematisch universum rondom Call of Duty op te opbouwen, maar ter 2020 meldde ie onderneming dat den films geen voorrang meer hadden. Verder kondigde Microsoft vorige maand aan Activision Blizzard overheen te nemen.

Vooralsnog is ene filmrolletje gebaseerd op Call of Duty noch officieel aangekondigd.


 • Foto van de Corsair MP600 Pro LPX-ssd, geïnstalleerd in een PlayStation 5.

  Corsair MP600 Professional LPX-ssd is speciaal voordat PS5 ontwikkeld 02 sprokkelmaand 2022 12:02


 • Battlefield 2042

  EA: ‘Battlefield 2042 heeft noch aan verwachtingen voldaan’ 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Team17 annuleert NFT’s gebaseerd op Worms na ontvangen kritiek 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • PlayStation Logo

  Sony wil totdat plusteken met 2026 tien live service-games uitbrengen 02 sprokkelmaand 2022 11:02


 • uncharted

  Uncharted komt mogelijk zoals Fortnite 02 sprokkelmaand 2022 11:02Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader